Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko o čemu, Izrael o licemjerstvu i ljudskim pravima. Grohotom se smijem.
STOP cionistickom teroru nad Palestincima i ostatku svijeta!!!
ne zamjerite što smrdim, bojim se vode pa zato, a spavam u krmetnjaku
Fuck israHell
Te sve Medjunarodne organizacije za ljudska prava se mogu slobodno nazvati-Placena vojska Americkog kapitala.Ko sve sjedi i ko vodi te organizacije,pogledajte samo kod nas u bivsoj YU. -Natasa Kandic,Zene u crnom,Zene Podrinja,Sonja Biserko-sve sami biseri.,ko bajagi \'\'silovane zene-a muska ih ruka nije ni pipnula\'\', Tu bagru treba svuci pod dobru batinu,pa izvostiti dok se ne opamete.
Iluminati.....hehehe, nidje veze za Jevrejima :)
turci se ukakali.
šta je prrrrrppppaaaaaa haaaa?
Izrael radi sta god hoce,cini zlocine po svojoj svijesti i koliko him svjest dozvoljava.Zbog izraela UN postale se samo marioneta u koju vise ama bas niko ne vjeruje.MZ. Zbog nemoralne ceste podrske i ispunjavanje Izraelskih zelja postala je omrazena od svih realnih ljudi.MZ Zbog izraela nema vise ni moralnog ni medunarodnog zakona,sve je zbog njih postalo nistavno.....
i hoce li biti sad sankcija protiv ovih fas.ista?? Naravno da nece jer fas.isti uvode sankcije drugima a fas.ista fas.isti nece uvesti sankcije
kako ce ti to pomoci?
Otvorio oči, mućnuo glavom, davnih dana. Tebi bih preporučio isto. Iako neke stvari dolaze iz, reklo bi se, islamskih izvora ne mora značiti da su tačne. Remember, jedino je Kur\'an-i Kerim neizmjenjen, ostalo može bit tačno, a i ne mora. :)
sta je to dej.al \"zaista\"?
pa otvori oci i mucni malo glavom pa ces i ti skontati... ne gledaj puno tv, misli svojom glavom...
@zaista: Ejs? Hajde molim te samo mi reci odakle si to skont\'o?
dej.al je trenutno u izraelu, to je 100 % tacno... okrenimo se vjeri Bos.njaci i svi vjernici sriom svijeta..