Humanitarni koridor otvoren
0
Izrael prekida bombardiranje na tri sata
Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nacisti su po prvi put dozvolili izlaz iz geta, dok Društvo naroda i dalje pasivno gleda na holokaust u Evropi. Nešto mi liči na ovovremena događanja. Dabogda isto skončale i UN, i drugi saučesnici.
svaka cast chavezu
Chavez: Predsjednicima Izraela i SAD treba suditi na Međunarodnom sudu Venecuela protjerala izraelskog ambasadora \"Venecuela je odlučila da protjera ambasadora Izraela\" Shloma Koena \"i dio osoblja Ambasade Izraela u znak protesta... 07.01.2009. 11:05 Vlada Venecuele sinoć je protjerala izraelskog ambasadora u Karakasu u znak protesta zbog izraelske ofanzive u pojasu Gaze i kao izraz solidarnosti sa palestinskim narodom, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova. \"Venecuela je odlučila da protjera ambasadora Izraela\" Shloma Koena \"i dio osoblja Ambasade Izraela, potvrđujući svoju privrženost miru i zahtijevajući poštovanje međunarodnog prava\", navodi se u saopštenju Ministarstva. Venecuelanski predsjednik Hugo Chavez nazvao je izraelsku ofanzivu palestinskim \"holokaustom\" i poručio da bi predsjednicima Izraela i SAD trebalo suditi na Međunarodnom sudu.