Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iranci ako budu naivni i pristanu na to,završiti će kao mnoge zemlje sa Istoka. Ukrajina se odrekla nuklearnog oružja,pa je sad gdje je. To je jedina garancija da Vas niko neće napasti i Perzija je to,nisu oni glupi.
Da se nije odrekla, nebi ni postojala kao drzava.Spremali se da naprave atomsku, tada su Rusi upali, tako da je sve ostalo zvaka za ludaka.
Sad će gorivo poskupiti za 20 pfeninga radi ove izjave
Izrael prjeti ali ima kesu na gaćama ako ih Iran napadne.Pa budi te muškarci i sami ratuj te ako imate jaja.Lako je zvati brata starijega kad te neko mlati,ako imaš brata za pare.
Sto ne zovu Iran na Ameriku...sta je Amerika, Izraelski ćuko....
Komitet 300 je jedna knjiga koja govori upravo o ovoj borbi za nuklearnu energiju,ne radi se tu o nikakvim bombama i teroristima to je samo izgovor.Ko u buducnosti bude imao nuklearne elektrane iz kojih se dobija ogromna elektricna energija taj ce biti medju odabranim i jakim jer kako idemo dalje sve vise cemo zavisiti od struje.eh sad je problem sto su glavne porodice odabrale zemlje koje ce to moci posjedovati sve ostale se moraju sprijeciti pod svaku cijenu
Izrael je na putu pakla
Ako izrael i iran udare jedni na druge... To se nikada deaiti neće jer su najjači saveznici....
Pa ne napada niko vas kad napadate Palewtinu mayku vam
iran ako napadnu, nece biti tako jednostavno kao irakom...
Pa napadni ti piçhko ako smijes, sta pozivas brojnije ..Ne smije niko
Znaci poganci su povalili citav Islamski svijet Libija/Egipat/Sirija/Irak ...saudiju,Kuvaj i dr vec kontrolisu ....IRAN IM JE TRN U OKU !!
Izrael, 51 Americka drzava, jednostavno ne zeli mir u svijetu.
pogrešno. izrael nije 51. americka drzava. izrael vlada amerikom i evropom i azijom.
J3bli vi mater svoju , i Izrael , i Amerika , i Rusija , i Kina , i Iran , i Tajvan i svi ostali kojima je dosadno , pa neznaju sta ce i zafrkavaju obicni narod i zaradjuju pare na oruzju .....nabijeeeeeeem vas na onu stvar ....fuj fuj fuj....:(
Ja islamsku literaturu koja govori o buducnosti... fino pise da ce iz Irana krenuti i bice ih puno (onih sa sesirima) bla bla, tako ne sikirajte se za Iran nece biti nikad napadnut od amerike
Iran da napadnu nisu oni Osmanlije
Ovde ce bit rata. Nista se ne desava slucajno
Ti kao neki Nostradamus..jesi nacitan..