Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ako uvedu detektore, pa bolje je valjda za sve i z sigurnosni razloga..Svaki zivot je vrijedan..Pisem iz Tel Aviva, najljepseg grada na svijetu:-)))
Palestinci su ovaj put trazili čepa i dobice ga..Izrael je u pravu..
Ima li angele merkel zive? Ona ne prati vijesti? Ili samo pazi sta Sultan radi? Genocid nad palestincima nije problem?
Boze sacuvaj!
ovi su gori nego nacisti..copaju ne odustsju
Poznajem neke Jevreje I shvatio sam da možemo samo da ih mrzimo.....Drže se zajedno,veoma su obrazivani,načitani,gladni znanja,realnih pogleda na svijet oko sebe,sposobni...Sve ono što mi,Južni Sloveni nismo....
Prepade me pred kraj... reko neće valjda reći mi mi, muslimani.... Sad te još više volim :*
@SrpskiHercegBosnjak ahahahah
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Kad god pomislite da je Izrael najgora rupa na dunjaluku odmah se prisjetite da je Izrael daleko i da to nije naš problem,imamo mi RS.To je naš problem.
Ćuj nožem napao na ljude i iskasapio jednu obitelj, ja divljaka budi Bog s nama...
@Oskarovac obrisaše,pamiram ovdje da ti odgovorim.Aki te zanima,pročeprkaj po komentarima,vidjećeš da iste poruke imam za sve hejtere,fašiste I neljude,bez obzira na vjeru I naciju.
a ti vjerujes u sve sto cujes na tv? pogotovo od izraelske medijske masinerije koja je izmislila svaki vid propagandnog rata i upravljanja masama putem medija??? Ko je to objavio vijest? Neko pouzdan?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
''Palestinac ubio nožem tročlanu izraelsku porodicu '' Nuke 'em... Niko normalan ne bi Izraelu zamjerio.