Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja ne krivim Cifute jer ovo je u njihovoj krvi. Krivim bijednike poput faraona Sisija u Egipatu koji zatvara granice sa Gazom i pozdravlja napade na Palestince. Krivim sve Arapske kraljeve koji bi prodali svoje majke za saku dolara. Krivim muftije koji nemaju muda napasti na svoje vlade jer ce izgubiti pozicije. Krivim Muslimansku omladinu koja kupuje Izraelske proizvode. I krivim sve Muslimanske vladare sa velikim vojskama koji nemaju ni trun hrabrosti.
MMB, da li bi tebi bilo vise krivo da te nekakav otvoreni neprijatelj pljuje i napada ili da ti rodjeni brat to uradi??? Eto, zbog toga Musliman svaki treba kriviti ove kraljeve, diktatore i ostala licemjerna govna. Ako neko zeli slobodnu Palestinu, prvi korak je rijesiti te parazite.
Pa i cijela fašistička država izrael je nastala na otetoj palestinskoj zemlji.
cirkus se nastavlja...
sve vise vjerujem da je hitler bio u pravu,covjek je vidio kakvo su zlo zidovi
naravno prvo ubijte zbog tog incidenta 2150 ljudi, uništite 900 zgrada, uništite bolnice i škole i raselite 50 hiljada ljudi i onda im još teritorija ukradite. *** vam zionističku divljačku mater.
kad bi se tako gledalo i na ovaj podmukli nacin,palestina bi se prostirala do wasingtona..jadno i licemjerno u stilu kakav im dolikuje?
Šta je cionistima da ubiju svoja tri sugrađana, garant "Shministim" tinejdžera, da bi izmislili sebi razlog za dodatnu otimačinu. Nije bagri bilo dovoljno "odmazde" u proteklim danima.
ubili su 3000 amerikanaca 9/11 i nasli su irak,ali ne i oruzje za masovno unistenje,tri mlada zivota njima ne znace nista,kao ni hiljade..
Ja volim Hitlera ko Ceca bosansku kitu (mislim na onog sto je der'o pa je proslijedio Arkanu)
Ko je tebi mozak der'o pa si tako glup ?
bravo izreel..sa divljacima treba ostro
Klinac sine moj NISI UPRAVU...Ja sam sa tvojom mamom OSTRO tjerao i vidi sta smo napravili...TEBE
Hah joj Zidovi sto ste mi hrabri. Gdje vam je hrabrost bila ´44 u Zagrebu i Berlinu?