Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja predlazem da mi napadnemo Australiju,al nako.... iznenada
Bolesnik ! Sta duhovnost ima sa mracnjstvom i fasizmom idiote bolesni !
ako se ovako nastavi, možda bi se moglo desiti nesto potpuno nemoguće, nesto skoro pa nevjerovatno a to je da se islamski svijet ujedini ne odmah, ali možda kroz 10 godina
Upravo čitam kako se ćifuti bune što se na YOUTUBE prikazuju klipovi o Hitleru (Allah mu dao vječni Dženet ) i SS-u ( najčasnija vojska moderne istorije ). Ma neka se bune, bitno je ono šta je u srcu a ne na You Tube...ZIEG HEIL !!! Moj je dedo bio SS-ovac i čistio je svijet od ćifuta i ovih prekodrinski svinja.....AFERIM DEDO !
Ne znam zasto ali zavoljeh ove cifute skoro preko noci!
Dragi Boze imal\' tu idje duse-pa zar je Nahtigal dzaba objesen-zar su siroti decki spavali kao sivi hrcki-zar je juzni portir toliko odgovoran i da li je Nahtigal uopste Bogumil-(komentar je bezveze normalno ali preporucujem svima da pogledaju tv.film \"siroti mali hrcki\" u kojem glume Petar Bozovic Boro Stjepanovic Voja Brajovic(normalno sve Vlasi pas im mater umjetnicku), i tu je odgovor.(www.watchOnline.com)
Hocemo u rat protiv Izraela !!!!
Prije nekoliko mjeseci nekakvi omladinci zovu novinarku CNN-a da joj pokažu rakete koje prave i kojima će gađati izraelsku teritoriju kada se primirje završi. Cijeli svijet to gleda a niko od čelnika hamasa ne reaguje. Ili neka ratuju kako treba ili neka pokušavaju politikom. Ovako samo ginu civili bespotrebno zato što oni ne kontrolišu balavce. Normalno ovo ne amnestira izralece koji četničkom taktikom blokiraju konvoje humanitarne pomoći
Bravo chifuti, samo tako!! Cijeli normalan svijet je uz vas!
I ovaj put smo svjesni kakav uticaj mediji imaju na sve sto se desava oko nas! Predlazem da procitate Reuters-ov izvjestaj gdje se tacno kaze da je Izraelska banda prva otpocela granatiranje, tj. cista je laz da je Hamas prvi poceo!!!