Komentari (241)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
šta ovi njima rade, to nema nigdje.
Stici ce i njih ono sto su zasluzili.
JeSuisCharlie kopile moje tebe ne bi mogla odnjeti brana ni Drina ni na Pivi skupa da ih neko pusti jer si nenormalno ljudsko smece...Jebbo te otac u guzicu.
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Poserem se na UN i medjunarodnu zajednicu, hvala !!!!
Nisam pristalica rata i ubijanja... Ali kada je islamski svijet imao priliku da čifute zbriše sa lica zemlje, onda su se ponijeli ko pi-č-kice, ... Ovo je više posljedica NEJEDINSTVA islamskih zemalja sa bliskog stoka, nego čifutske nadmoći nad Palestinom.
skvasili se
Bošnje su odmah tu s komentarima. Ne treba dugo čekati. A šute kad im imam po 4. biva napadnut.
h...em vam sve debilsko gori ste od skutora
Fuj, gadi mi se sve što ima veze sa izmišljenom zemljom "Izrael" !! vrati se Hitlere i završi započeto !
za vrijeme drugog svjetskog rata imali smo nacisticku njemacku, danas imamo nacisticki izrael
joj sta rade sa naroda ccc, sram ih bilo, svi smo mi ljudi sta vam je vise, stoke jedne, glupe
franciscus, znamo mi dobro i pamtimo itekako da vi muslimansku djecu nesmatrate ljudskim bicima.
Allah je prokleo jevreje... svakim se danom mozemo uvjeriti i zasto. Da Allah pomogne nasoj strpljivoj finoj braci u Palestini, ne postoje na dunjuluku strpljivije osobe od njih. :(
Strah je njih irana
ALLAH ih unistio...
Adolfu treba spomenik napraviti velicine Burj kalife
Eee, dobri, stari Fürer....
Führer* Da ti nije kakav hodza predavao Deutsch?
Ne seri...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ja zaista ne zalim niti za jednom zidovskom zrtvom u vrijeme 2 svj. rata .....a zasto bih ? pa ovi su gori od njih ....s druge strane podrzavam onog njihovog premijera koji poziva sve zidove da se presele u izrael ....evropa bi bila cistija mnogo i manje bolesnija
Ah, ja... Inace su Arapi, Bosnjaci, ostali Balkanci, Turci jako cedni narodi, koji donose prosperitet... Pogotovo Arapi :)))
Treba uvažavati da je Židovski svijet veoma raznolik. Mnogi Židovi su religiozni, ateisti, liberali, socijal-demokrate, anarhisti i dr. i odbacuju CIONIZAM koji diskriminira Palestince i imigrante, baš kao što su i mnogi Nijemci odbacivali nacizam za vrijeme Trećeg Reicha. Mnogi poznati Jevreji su antiCionisti... Noam Chomsky koji je i sam Jevrej, napisao je mnogo knjiga i članaka u kojima oštro kritikuje cionizam i politike zemalja koje podržavaju cionizam. Cionizam je moć bogate elite, izraelskih činovnika i velikog jevrejskog biznisa, kontrole Izraela i većih zajednica u dijaspori. Svi ostali Jevreji, kao i ne-Jevreji, za cioniste su obično smeće.
Čovječe pa ti uopšte ne znaš šta je to cionizam.
@rum pločica.... Nisam expert ali PONEŠTO smo osaznavali i čitali o Palestinskom nacionalnom pitanju, Bliskoistočnoj krizi, pa i o idejno-političkim osnovama cionizma, o Mozesu Hesu, Teodoru Herclu, Prvom cionističkom kongresu u Baselu 1897. godine... itd... Tuci protivnika činjenicama i znanjem, a ne omalovažavanjem...