Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zidovi od zrtava u jednim od najvecih stradanja u historiji (holokaust) postali najveci nacisti i zlocinci koje je svijet ikada vidio!
Lice jedne ideje ili vjere se pokaže kada postane nacionalizam. Histeriju cijele historijske patnje i progona sada ispuštaju nad Palestincima koji veze nemaju sa njihovom crnom hronikom.
amerikanci su najveci licemjeri na svijetu. koliko puta su do sada blokirali??? ostace upamceno da su saucesnici u genocidu.
Krvoloci misle mogu istrjebiti Palestince!! Szoka! Siluju trudnice. Bog im Platio!!
To je prvi korak. Sad još obustavite isporuku oružja, pa će moliti za pregovore i sastanke.
Good cop - bad cop...
Cionisti izgleda još nisu svjesni koliko su sami sebi napravili problem...
Ne žive samo židovi u USA. Pritisak je javnosti i bliže se izbori. Biden ako želi imati i teoretsku šansu da ponovo bude izabran, mora reći židovima da se smire.
U ovaj klub hoće bh.političari.Klub cionista,sotonista,ratnih zločinaca,financijera glavosječa,financijera obojenih revolucija,lgtv bolesnika... Smrt cionizmu sloboda potlačenom narodu!
Jedan big boy na tel aviv bi riješio problem, znate vi kako to ide, specijalci ste na tom polju
baba na slici isto musko
Ko je ovi čojk u crvenoj košulji?
Kasno je i za amare vec su mnoge prijatelje izgubili zbog vas.
Sve jasno, do sad su bili u talu, mada smatram da im je i ovo lafina tj dogovor. ''Nije problem što si ti mene prevario, problem je što ja tebi više ne vjerujem''. Vrijeme će pokazati. Prave stvari se dešavaju daleko od očiju javnosti.
Sad ce im se SAD duboko sagnuti s konstatacijom i dubokim zaljenjem, pa zasto se ljutis bebo moja na nas