Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo pustajte ovu stoku...
znaci za tebe je neko ko se bori za svohj opstanak terorista, znaci i mi smo u bosni bili teroristi zato jer smo branili svoja ognjista... covjece jeli tebi jasno kakve gluposti valjas???
0 % korupcije a 100 % islamskog terorizma.. sta mislite da u Bosni imamo jednu takvu agenciju, gdej bi na bio kraj .. MOGLI bi slati ljdue okolo opasane sa bombama, a kozara u Visokom bi uvela i trecu smjenu u proizvodnji opasaca ... nemojte ljudi da pricate glusposti..kakav HAMAS .. to treba tjerati sto dalje o BOSNE
prije godinu i kusur njemacki spiegel.de je donio reportazu o hamasu, i kako su naveli hamas je organizacija sa 0% korupcije, neznam tacno kako se zove ta agencija iz amerike koja prati rad organizacija pa zato ne mogu da navdem ime te organizacije, zamislite da u bosni imamo vladu sa 0% korpucije, a zamislite globalno gledajci da su sve vlade sa 0% korupcije!