Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ničija nije do zore gorila, pa neće ni kod ćifuta. Prije ili kasnije će Izraelu (ali i cijelom Zapadu) doći kraj. Nadam se samo da ću doživjeti tu propast kakvu svijet u svojoj historiji nije zabilježio.
Israeli Navy Boards Gaza Protest Boats http://www.youtube.com/user/AssociatedPress#p/u/4/x06s4w4_tH8
Mogu cionisti raditi sta god hoce od Arapskog svijeta koji nema svoga jata,koji nezna sta hoce,dok saudiArabija lize zapadu straznjicu.....
Treba uvesti blokadu Izraela jer ne poštuju ni jednu rezoluciju UN-a.
CIFUTI SU OVOZEMALJSKO ZLO,NEMA MU RAVNA U ISTORIJI!
Ništa što Shayetet 13 neće riješiti... Go IDF, go Israel!
pa mislish da na tome i ne rade. ONI traze osvetu i iskaljivanje svoje mrznje zbog sramotne proslosti i to na tim jadnim palestincima koji pojma i veze nemaju sa njemackim nacistima. Neznam samo kako se arapi vec jednomne ujedine, ustanu i OCISTE ih jednom za sva vremena.
Jos im fali da palestinski narod utovare u vozove, zatvore u barake sa preckama za spavanje i sve ograde bodljikavom zicom...onda na red dolaze krematoriji i gasne komore...bljak