Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čivuti pokazuju svoje pravo lice iz dana u dan sve jasnije. Al kad dođe vrijeme kad će ih i kamen pokazivati, e...
ja cu ubrzo otvoriti konc logor molim sve cifute da dodju ulaz besplatan za njih
I jel cu biti sankcionisani ili bombardovani???
http://www.youtube.com/watch?v=B0rVDbYqE7E&feature=related
Nije Rachel Corey, vec Rachel Corrie http://en.wikipedia.org/wiki/Rachel_Corrie A sto se odbijanja tice, nista cudno. Kad bi kriminalac zelio da se kriminal protiv covjecnost istrazi medjunarodno. Kriminalac bi to prije istrazio samostalno.
sto se juda pjeni
smote smotane ahaha treba uspostaviti blokadu juznoj americi i svijet bi bio mirniji i svi bi bili kvit...ja bi mislio, ako vec pitate za moje misljenje :)
Hajd začepite rupu smote smotane pa ćemo onda dalje da raspravljamo
sarajevo je sarajevo, i sarajevo postoji prije tita i jugoslavije............ ZIVJELA BOSNA I HERCEGOVINA! SMRT JUGOSLAVIJI!
jedino rjesenje je ponovo otvoriti Jasenovac i strpati preostale srbe i cifute :-( prljavi narodi
Valter je grad Sarajevo !
hahaha, e yebo te jaser i tito i valter, sve su to vehabije ili fasisti ili komunisti, odpad svjetski.... palestincima treba regionalna sila jednaka izraelu da malo izraelsku vojnu silu neutralizuje, kao sto je turska i egipat.
vratiće se Jaser .ebaće vam mater