Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kraj izgradnji izraelskih naselja na palestinskoj zemlji!
Licemjerni Židovi.....bljakkk...narod koji lijepo g.o.r.i
Samo je Tito smio reci Izraelu sta misli i uvjek je bio na strani Palestinaca.Ovi danasnji svjet.politicari su samo Izraelske sluge.
USA i israel LAŽ OBMAMA PREVARA OTIMAČINA RAZVRAT i SVE OSTALO ŠTO NE VALJA . jednom riječi idioti. neće da kupuju muslimansku naftu ni bilo šta drugo :) pa što su Gadafia napali ..... Zato što nije htio da oprosti dug za isporučeno gorivo i francuzi lafo digli avione na Libiju :) presmješno. UTJERALI MU DUG \"kamatari\" AL ETO KAKO SE TOME SUPROSTAVITI . p.s. za Sarajevo na geografskoj karti se kaže da je centar, kad sve sabereš :) sveta knjiga jevrejska se čuva u muzeju u Sarajevu preko puta gradjevinske škole . i new american embassy ! Još ofirno naštimali onog Mevlida !
Ovog su svi nazvali lazovom pocev od sarkozija baraka obame itd.pa ga stoga i ja smatram isto tako lazovom to i vi imi znamo i cijo svijet.Medju cionistima nema dobrih ljudi ALI medju jevrejima da, kao i svugde u svim nacijama..
Fuj Nacija, nepodrzavam zlocine koje je Hitler ucinio ali vjerovatno to i nije bez razloga uradio.
Egypt-Hamas standoff leads to Gaza power crisis A dispute between Egypt and Gaza’s Hamas government has produced the worst energy crisis here in years: Gazans are enduring 18-hour-a-day blackouts, fuel is running low for hospital backup generators, raw sewage pours into the Mediterranean Sea for lack of treatment pumps and gas stations have shut down. http://articles.boston.com/2012-03-22/business/31225860_1_hamas-fuel-crisis-fuel-supplies
Sram da ih bude - - - - zar nisu Jevreji dovoljno pretrpjeli, ovo im stvarno ne treba
@Palestinac: Tako to radi \"jedina demokratija na Bliskom istoku\". Grohotom se smijem kad ovo čujem. Al znaš šta je najgore carko moj, to što mi svi znamo ko je zločinac, a taj zločinac već više od pet decenija maltretira Palestince i nikom ništa. Isto kao što i SAD (NATO) maltretiraju svijet ili kao što Zapadna \"civilizacija\" već stoljećima tlači, izrabljuje i pljačka tzv. zemlje Trećeg svijeta. Tužno da tužnije ne može biti.
Podsjetimo, cionisti su okupirali Palestinu u 20. vijeku po Hoertzlovom načertaniju iz 1895. i uz engleski pomoć takozvanu Balfoursku deklaraciju iz 1917. Cionistički režim oteo je 1948. zemlju njenim pravim vlasnicima zapisanim u gruntovnim knjigam.
Ima gresaka u tekstu. 1. Ta su naselja Nelegalna, time sto se grade u Okupiranim Terirtorijama Palestine. (nespomenuto) 2. Broj nelegalno naseljenih jevreja u tim naseljima je nesto iznad 500,000 a ne 300,000. 3. Vrijedi spomenuti da je USA jedina glasala protiv rezolucije. Na kraju, Lijepo bi bilo jos dodati koju recenicu sta Palestinska strana tvrdi o tome. Ovako prica izgleda previse jednostrana. Lijepo bi bilo takodje objavit ovo EU sponzorisano istrazivanje o Izraelskom nehumanom tretnamu Palestinske djece: http://www.newleftproject.org/index.php/site/blog_comments/new_report_palestinian_children_systematically_ill_treated_and_tortured
@ampak: Ne spava. Zato svako jutro mamu i sestru zatekneš poprilično pospane i umorne.
Netanyahu - djubre cionisticko i licemjerni fasist i rasist.
Cioniste stvarno treba ukloniti sa lica zemlje...Ahmete i Nedzade...stvarno si na vrijeme prepoznao veliko zlo u tom ljudskom otpadu.
Hmm a sto li su tolike rezolucije o Israelu.....sigurno ne sto su cvjecke. Netanyahu govori o licemjernosti UN-a, a ne pogleda sebe. Ok, grozno je sto im se desilo u WWII, ustvari ne njima osobno vec njihovim pretcima, ali to nije free pass da druge teroriziraju i uskracuju im osnovna ljudska prava. Na kraju krajeva, to je bilo prije 80 godina, it\'s time to get over it.
Bismillah!!! METAK U ČELO!