Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Heil Hitler! Sieg Heil!
Sada ce nam se javiti Zivko i komentarisati kako UN terorise Izrael i kako holokaust nikada nije prestao. Za zidove, posebno one u gen.ocidnoj tvorevini Izraelu u pametni ljudi vec odavno opisali... Istorija ih pamti kao jako pokvaren i zlocudan narod, tako da ovakve vijesti nisu nikakvo cudo, nakon sto su i nakon sto i dalje, vec vise od 60 godina cine agresiju na Palestinu, ub.ijaju nevinu djecu, ruse njihove domove, skole, bolnice, mostove i puteve, uskracuju im vodu, hranu i lijekove... Ko je upoznat sa zlocinima cionista u Palestini, ova vijest je jos jedna u nizu ocekivanih. Stop cionistickom gen\'ocidu i teroru nad narodima Palestine!!!
Dao Bog pa vam ja vrsio istragu pod punim ovlastenjima.
\"izrael\" treba izbrisati sa mape.
je omrznuo jevreje jer su mu odbili dati novac za njegove ratove, i naucne projekte onda se zakleo da ce ih za kaznu zatrijeti ostalo znamo iz povijesti kako se dogadjalo.Uz to hitlerova parabaka je radila kod bogate plemicke porodice u becu, gdje je taj grof cifut napumpao njegovu baku, koja je rodila njgovog oca ali ga taj grof jevrej nije priznao kao sina stoga je hitlerov otac nosio preziem schuckengruber od svoje majke. Kasnije je upoznao hitlerovu majku koja je gle cuda bila kcerka tog grofa i alojz je promijenio svoje prezime u hitler, a potom ozenio kcerku tog grofa sto mu je majku napumpao, dakle ozenio je vlastitu sestru i napravio hitlera, paulu. Dakle hitler je dijete incesta mozete hitlerov rodoslov naci na netu, gdje prvobitno prezime obitelji hitler je hiedler koje je aloiz promijenio u hitler, a vidjet cete na ovom stablu da je otac hitlerove majke isti kao u alojza kojeg nije htio priznati dakle hitler je produkt incesta http://en.wikipedia.org/wiki/Hitler_family
Znaci,koja god im se odluka UN ne svida,oni jednostavno istupe,kako nebi postivali medunarodne propise,pa se tako rugaju cijelom svijetu?!Doooookleeeee?
Hitler da je živ bi danas bio na strani Izraela.Kao što hitlerčići i jesu.
Pa hebo te, kakvo je ovo licemjerstvo.....pa H i t l e r e od danas držim da si veliki čovjek kralju....
Kako Izrael ima pravo da odbije UN-ove istrage, a kad je to učinio Iran hoće da ga sravne sa zemljom? Izrael prosto NE DA pristup međunarodnim zvaničnicima u njihove poslove, i šta? Pa ništa. Neki mogu, muslimani ne mogu. I to je to, nema daljnje rasprave. i GDJE JE TU PRAVDA?