Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zanimljivo, danas u jednim hrvatskim novinama pročitah da su Hamasovi pacifisti i humanisti od 07.07.2014. na ciljeve u Izraelu ispalili 2500 dalekometnih raketa. Zašto taj podatak nikada ne možemo pročitati na Klixu?
http// liberalbih.blogspot.com
DOBILI SMO JOS JEDNOG CETNICKOG SERNJU....alexu1993 alexa napuni mi puna usta duhanom i dobro potegni majmune jedan..........
i opet da ponovim .... sjetim vam se šire i uže familije ....
SMRT CHIFUTIMA!!
Smrt jevrejskim fasistima i svima koji taj fasizam podrzavaju...
alexa1993, ne razumijem sta pises, molim te nemoj pisati bugarski ili grcki pola nas to ne razumije, de prevedi sta si napisao... Hvala!!
Ipak vise razumijem Cirilicu,nego arapsko pismo,ne mogu sam sebe da lazem.Bosna moze da bude samo Bosanska,ni Srpska,ni Hrvatska ni Bosnjacka. Smrt svim huskacima koji na fasizam odgovaraju fasizmom.
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
Genocidasi, kao i braca im genocidasi iz smrdije i nasi lokalni iz BiH nikad nisu ispostovali nista od dogovorenog bez karanja oruzijem!
Nedo vam Bog da su Turci crnci, tek bi onda Aleksa vidio ko je turcin ;) Pola smrdije bi bilo crno
NA SVIM SVJETSKIM MEDIJIMA PISE DA JE HAMAS PRVO ODBIO PRIMIRJE PA JE PRIHVATIO 12-SATNO PRIMIRJE, KOJE JE KASNIJE VISE PUTA NARUSIO, TAKO DA JE DOSLO DO OVOGA
BANUJTE ME VISE SA OVOG PORTALA KOJI SIRI LAZ I PROPAGANDU JER CITAV SVIJET IZVJESTAVA KAKO HAMAS NE PRIHVATA PRIMIRJE I NARUSAVA GA A VI OVDE PISETE VELIKE NASLOVE KAKO IZRAEL BOMBARDUJE CIVILE, PROPAGANDA KOJU HAMAS KORISTI
https://www.youtube.com/watch?v=Yu54aSM6QOE&feature=share
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ja volim Njemačku