Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jednom je jedan profesor rekao da ce palestici opet preuzeti svoju zemlje zbog nataliteta, vise se palestinaca radja a sve manje jevreja tako da ce jednog dana biti mnogo veci broj palestinaca i tad jevreji nece moci zaustaviti. To je analizirao jedan americki profesor. to nece biti uskoro al u tom pravcu ide
Nema nista bolje nego ovo! vljada ce se liban malo vise umjesati. is sa tim bi se sukob malo decentralizirao, sta se tice gaze. vidicemo onda, kako(koliko) ce israelci podrzavati njihovu vojsku.
@lala- ti pises kao da oni jesu najjaca vojska.. eto po Bogu si, niko im pera ne moze odbiti.. sto nije istina, pa sam napisala to sto sam napisala... znaci bitno je kako zvuci taj tvoj tekst iz perspektive ostalih ucesnika diskusije... vis a vis nase koncentracije- draga moja nasa koncentracija je ok, nego je citav koncept tvoje price malo bezze... ono :pustite ih, sta ih cackate itd... ne ide to tako moja draga... nismo ni mi cackali SDS pa nas pokusase istrijebiti.. mozda to tako funkcionira u nekom savrsenom svijetu, ali ne i u ovom...u prethodnom postu sam ti pokusala docarati da njima nije bitno koje su vjere palestinci... njima su oni krivi sto postoje i sto su, jos uvijek, zivi.... i za tvoju informaciju- tamo ne postoje zaracene strane... postoji jedna strana koja puca i druga strana koja pokusava da prezivi... dakle, vatru treba da obustavi jedna strana... ona koja puca... ne podlijezi PROPAGANDI... lijep pozdrav
j#bo vam izrael majku svakome ko misli da to oni samo rade radi odbrane i uzvracanja vatre, idioti maloumni
@zizi: citaj malo podrobnije, rekoh JEDNU OD najjacih armija na svijetu, a ne najjacu! O Gazi nisam ni pricala, ko je usao u ciju kucu, sta je sa Palestincima i sl. Uostalom, ovaj članak je o Libanu, a ne Palestini o čemu sam i govorila. Uopšte ne podržavam politiku Izraela što se tiče Palestine (čak sam i rekla da su govno u predhodnom postu), i tu se pravo jadno, nespremno i nekoordinirano ponašaju. Mislim da bi vam svima bilo bolje da uzmete nešto za koncentraciju, jer vidim da vam baš i ne ide razumjevanje postova, niti članaka na sa-x.
@lala Bas i ne znam ko je u ciju kucu uso pa se siri polahko, dobro si to napiso samo si drugo mislo nazalost. Izrael je taj nepoželjni komsija.
Pogledaj te seriju \"oruzja buducnosti\", pa ce te vidjeti da svako malo, neko novo oruzje koje se napravi, napravi se u Izraelu....mozda ne najjace, al definitivno jedna od najmodernijih :)
cuj diraju oni njih. Pa sta bi ti uradila, da ti dodje komsija i u kucu ti ubaci nekoga, bilo koga. On se pocne polako da siri po tvojoj kuci i na kraju ti zavrsis u WC-u, dva sa dva a on koristi TVOJU kucu od recimo 300qm. I jos te zakljuca da nemas bas nista. Sta bi ti uradila?? Ja sam protiv ikakvog nasilja, bilo s jedne ili s druge strane, al niko se nepita sta je njih ustvari natjeralo da gadjaju Izrael! PS. Primjer za malumne..Jer mislim sto se tice komentarisanja o Gazi, na pogresnoj sam stranici..
http://islamu.wordpress.com/
@lala hahahahahaha, cuj imaju najjacu vojsku na svijetu... -kao prvo lako im je sa golorukim narodom Gaze koji je zatvoren, bez ikakve pomoci (bilo vojne, bilo humanitarne)... prave junacine, nema sta! -kao drugo, koliko me sjecanje sluzi izrael se povukao 2006-te a ne Liban.. -kao trece, nije ovo rat protiv muslimana... ovo je rat zivotinja protiv ljudi i vjeruj mi, da su palestinci bilo koje druge vjeroispovjesti isto bi im bilo... \"DOCI CE NAROD BEZ ZEMLJE U ZEMLJU BEZ NARODA\"...UPS ta zemlja ima narod- PALESTINCE...
@ car: Ti izgleda imas opasan problem sa razumjevanjem teksta, a i vidim da si nepismen. Naravno da ce Izrael uzvratiti paljbu kada je prosle sedmice Liban granatirao sjeverni Izrael. Ne znam koji se djavo i taj Liban sada mijesa. Traze djavola, a Izrael ima jednu od najjacih armija na svijetu i ako se nastave \"kurciti\", da izvinete, bit ce im veselo. I onda pocne prica svi protiv Muslimana! Sto ne mogu toga! I oni diraju u govno! Nije da sam protiv Muslimana, ali fakat ovo sto se radi na Bliskom Istoku nije uredu!
Hajde ti pozivaš se na Allaha i psuješ u istom postu, kako te nije stid?
slaba je to utjeha... nekad se mora i u sebe uzdati (.. u se i u svoje...)
sad hoce da sire ofanzivu i na susjedske drzave cionisticku him mater dicice Allahova kazna ako bogda