Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cionisti su rak rana ljudskog roda, neka se zapitaju zasto su kroz cijelu ljudsku istoriju protjerivani , zasto samo oni
Pa nisu li i jadni muslimani vekovima žrtve islamofobije?
Ovi Svrbi bliskog istoka su davno prešli svu mjer, stokhe
Je li moguće da ti um sve mora prebact na naški, pa ako netko radi neku gados u svijetu ti je možeš samo doživjeti ako dodaš da su to vrsta Srba. Druže zarobljen si
Ima i finih pravoslavnih Bošnjaka, a svrbsko izdajičko pleme u Bosni obično stvara negativnu agitaciju prema svojoj maticu Bosnu pa i u Crnoj Gori i Hrvatskoj. De se jednom opametite, pa biće vam vječni rahmet bilo gdje na svijetu.
Pa ovi jevreji postali gori od srba
Merkelice glupačo molim te daj mi papire, Bidene stoko čuvaj nam BiH, živjela Palestina. U potpisu: Bošnjak
Palestinski Arapi isto kao i BH Muslimani žive samo od sadake. Treba im uskratit i jednima i drugima.
Hahaha pa ovo nije nista spram vehabijskog agitovanja godinama plasiraju price coca cola, ariel, nestle, johnson&johnson, levis i ostali… cifutske firme za finansiranje Izraela??? Svi smo slusali to godinama, svijet nepismen popusio pricu maximalno. Mrze jevreje ne znaju ni zasto.
Al-usra
Muslimani i Krscani treba da se udruze protiv zidova. Ovo su zidovske izreke.“ Isus Krist je na jednom đubrištu sahranjeno crknuto pseto. (Sahar). Zabranjeno je biti milostiv prema Nežidovima. (Talmud, Ramban). Nežidovu ne treba milost i pomoć ukazivati. (Talmud, Jebamot 12a). Nežidov nema oca, jer je on na đubrištu rođeno pseto. (Talmud, Jebamot).
Jeli ovo istina li šta? Koja je komedija. Čuj oteli im čokoladu.... Bolesno.
Posto cokolada sadrzi puno secera moguce ju je koristiti kao gorivo za rakete 🤣
Hebala vas cokolada, zasto klix nije stavio vijest kako je ispaljen 1 projektil ponovo iz Gaze na Izrael, znaci ponovo traze onaj krvavi sukob od 11 dana.
Ovo je teror.
Barkod izraelskih proizvoda počinje brojevima 729 ...
Grohotom se smijemo na maltretiranje naroda! Cini mi se da je to naslov u sustini. Strasno.
Jesam ponosan sto mi je dedo bio u Handžar diviziji i doprinosio čišćenju evrope od izmeta
Trebao je očistit ispred svoje kuće, vidi korova što je narastao
Židov. Sramota je što mi imamo za gradonačelnika Židovku. Kojim pravom? Tko je ona uopšte?Čim su je Komunjare predložile sigurno nam ne nosi ništa dobrog
Ne znam na koje komunjare misliš, komunjare su 1984 za vrijeme Olimpijade postavile za gradonačelnika prof.dr. Kemala Hanjalića, sa britanskim doktoratom, a SDA hobotnica u 21. vijeku Skaku sa kupljenom travničkom diplomom.
Izjednacavanje jevreja i cionista je isto kao i izjednacavanje muslimana i terorista! Nije isto! Nije do religije nego koristenja religije za bolesne planove. Nasa gradonacelnica je jedan od divnijih primjera politike, i ne smatram se manje muslimankom sto je podrzavam. "Drazi mi je cestit krscanin (jevrej u ovom slucaju) nego hrdjav musliman" A.I.