Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lud zbunjenog yebe... nema brace, imaju samo interesi.
ima brace al pod njihovim uslovima i interesu.
Djavolji pakt !
long live Iran and HIzbullah, true army of ehli beyt and islam, and death to every wahabi and slave of zionism, they have finaly showed their true face.
heh...nemam komentara...nekad covijek pozeli da preseli na bolji i pravedniji svijet...
Boli me ba *** i za Izraelom i za Saudijskom Arabijom,*** i jedne i druge.A ko misli da su muslimani u BiH kao i Saudijci,*** i njega.
pa sto se javljas ?
pa sto se javljas ?
Treba li vam više dokaza vehabije? Vasa sekta je i dosla iz Saudijske Arabije a sada se to vise i ne skriva. Formira se savez izmedju onih koji su i stvorili vehabizam i Saudijske Arabije. Zao mi vas zatucani mozgovi...
svaka cast ameri i izraelci su stvorili vehabije da posalju svijetom losu sliku islama
Educirajte se prije nego počnete sa proseravanjima po sajtovima i forumima, moroni jedni. Saudijska vlada nema veze sa selefizmom ("vehabijama"). Saudijska vlada je otpadnička, nevjernička vlada i u ovo vjeruju selefije/vehabije koje vi stalno prozivate. Za mene kao selefiju, nema razlike izmedju saudijskog diktatora i Netjanahua, zapravo, ovaj prvi je gori u nevjerstvu od ovog židova. Nasjedate na jeftinu šiitsku propagandu koja je uperena protiv sunija, pa svakog ko slijedi sunnet povezuje sa odvratnom saudijskom vladom. Selefije ne priznaju niti jednu arapsku vladu, ne nasjedajte na iransku propagandu, koja ima za cilj da ocrni sve one koji se ne slažu sa šiitskim kultom obožavanja mrtvih. Educirajte se: http://www.putvjernika.com/Islam-i-dawa/kraljevski-mezheb.html
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Odavno su oni u savezu , kada je neko cuo saudiskog kralja kako kritikuje izrael zbog palestine :)
Ko sa sejtanom tikve sadi o glavu mu pucaju
Palestince treba primiti u BiH, dati ima drzavljanstvo i naseliti u RS. Nije Bosna mala i ima mjesta za sve.
Pa oni su odavno saveznici, Saudijci su najveci licemjeri na dunjaluku.
najgore diktature su u arapskom svijetu,nije to dzaba,po mjesri zapada,a narod je ok uglavnom al ovi balegari sto se domogli para ne znaju sta ce vise od sebe
sve se može kad se bratske ruke slože
saudijcu se boje da ce im iranci pokupavati sve zlatne ferarije, sve velike jahte, sve najskuplje kurve, svu dizajnersku odjecu i obucu, sav preskupi namjestaj ako padne embargo.
E sada ce balije da pricaju kako su saudijci govna i sl. A isti im dali najvise kes love. Nemoze ovima ovde niko da udovolji.
tata ti balija smrdu osim dzamija i vehabija niko feninga od njihovog novca nije vidio otvaranjem dzamija i vjerskih objekata ti saudijski perverznjaci pokusavaju samo svoje duse da operu i da pravdaju razbacivanje novca
mamicu vam jareću
saudijci podrzavaju palestince, a ne daju im ulazak u svoju zemlju, i umjesto njih radije zaposljavaju azijate, po kastama palestince smatraju dosta ispod sebe, nekim arapskim divljim plemenom, tako da je to podrzavanje samo da ih maknu od sebe.
gamad se sastala da vidi sta ce sa tim Istokom...