Komentari (203)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko ce sad Palestini pruzati vojnu pomoc kao Ukrajini?
Nece niko. Oni su napali
Kako ko? Pa mule iz Irana.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Dok su djecu u Palestini, Gazi, Jemenu ubijali i ginuli to Klix nije pisao!! Jadno
pa dok su ginula sarajevska djeca Slobo i Arfat samo nisu imali seksualni odnos a sve ostale prijateljske su upražnjavali.
Realno ovo je bilo ubijanje vlastitog naroda u najavi. Hamas nikad neće vratit teritoriju a Izrael će ovo iskoristiti za napade i izgovor za nastavak rata.
Podrska Izraelu u borbi protiv mujdza
nema tu rata! u osnovi to je masovni teroristički napad na Izrael! i šta će tupani napravit: ništa osim što će dat Izraelu ispriku da pojas gaze vojno počisti kako su to uvjek njihovi ultradesnićari htjeli, ali nisu smjeli zbog US i "zapada" ... e sad imaju opravdanje... samo gledajte sad...
I srbi su za Palestinu, još i prije Izraelovog priznanja Kosova.
Kakva je razlika izmedju Hitlera i ovih izraelaca? Nema razlike nikakve!
Hebo vam rat mater....
Zidovi upravljaju svijetom. Nas su sve stjerali nakon rata da zivimo zajedno u jednoj drzavi, zasto kod njih nije nista diplomatskim putem stvoreno, jer zidovi zele sve sebi. Potlaceni palestinci godinama trpe torturu, odrastaju u strahu i mrznji, odgaja ih jos veca mrznja i strah, i naravno da ce eskalirati, i kod nas bi isto tako bilo. Na drugu stranu Hamas je jadne sunarodnjake osudio na smrt, svijet ce jos vise zamrziti Islam, i ne do Bog da ovo dalje eskalira.
Nisu to Palestinci poķrenuli da nemaju sigurno dobfa ledza i nikad nisu uspjeli ovo sto su usoneli sad.Kad kap prelije casu kad je covjeku previse ugnjetavanja onda ce radije poginuti nego da se nad njim nastavi ugnjetavanje a do te granice je Izrael doveo Palestinu i sad ce platiti cijenu jer Palestincima je svejedno il poginuli bolje je nego da svakodnevno trpe torturu i sad sve arapske zemlje posebno Saudijska arabija i Iran treba da pomognu Palestini
Nema ovdje mira do zadnjeg dana postojanja planete.
Ne pravi kucu na tudem dvoristu. To srbi najbolje znaju mislim na crkvu U dvoristu nene Fate. Pitanja je vremena izraela kao drzave. Mi to necemo dozivjeti ali vrijeme???
Treba raketirat gazu 30 dana
Preporučio bih civilima da napuste pojas Gaze!
A gdje da idu,a ako odu gotovo je sa Palestinom
Izraelski okupatori ce kad tad izgubiti ovaj rat i vratit ce narodu Palestine ono sto mu pripada kad tad zapamtite
GROM IZ VEDRA NEBA - RATIŠTE BROJ 2. SVIJET POLUDIO NAČISTO. ! ŠTA LI JE SLEDEĆE ! ? KAO DA NIJE BILA DOVOLJNA UKRAJINA ! KAPITALISTI SADA ZADOVOLJNO TRLJAJU RUKE. MILIONI DOLARA ZA NAORUŽANJE.
Obrni okreni, svi ce prije ili kasnije morati da nauce da zive jedni s drugima, jer drugog nacina nema