Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je nepotpuna vijest. Ja cu dalje.... Napad je bio isplaniran u detalje, poput onog 11 septembra. Teroristi nisu bili dovoljno pažljivi prilikom planiranja napada a i da su uspjeli u svojim nakanama ogromna vecina javnog mijenja bi sumnjala u taj nedovrseni teroristicki cin. To je bio razlog da odustanu od napada!
Ne moraš dalje @Vladimirov Putin 😂 ... ASIO bi Klix komentatore sažvakao za 1 dan, a sledećih mjesec dana bi ljudi popadali od smijeha kad bi preveli sve komentare na 'Engleski jezik' 😬
Sad neke balije sa klixa brane ovu bracu teroriste ...za takve je abu graib
@USA...air force1 A za tebe paganine metak. Hebo ti Abu Ghraib mater. Sto ste nevine ljude mucili, mucili ste. Sce cemo vas u skorije vreme pod noz. Vase floskule o „globalnom terorizmu“ nabij sebi u paksu. Sto ste lagali lagali ste. Kad sravnimo Afrin i Manbidz dolazite vi na redu. Da vidim dal nas mozete zaustavit. Zasad izgleda da vas ko pilice lovimo.
chac hahahahahhahaahahhaah mozes ga po pu si ti samooo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"... ali nije prošla sigurnosnu provjeru nakon što je plan otkazan iz nepoznatog razloga." bomba nije prosla provjeru jer je plan otkazan od strane terorista ... dee opet da procitam mozda me prosvijetli, pa de bolan prevedi kako treba
Postave sami te "teroriste" pa se onda hvala kako su ih uvatili.
Ja da ga nisam bacio prosle godine u wc solju sad bih bio tata.
Zaista za pohvalu svih sem za Natanjahua fadista broj 1 u 21 vijeku
Hvala Izraelu i za osnivanje ISIS-a ( Israeli Secret Intelligence Service), i za globalnu Islamofobiju koju šire preko medija, najbolji primjer Lejla Čolak koja je počela pušit izraelski tuki, i zarad toga pljuje po svojima pod pseudonimom „Mia Welker“ na blogovima i kanalima Pamele Geller poznate muslimanomrziteljice, zarad lazi u vezi Iraka i Irana... ma sta ste vi „osujetili“? Da vam ne roknu one koji vam na platnoj listi stoje.
@Yenicer91 Kako moze bit nesto ponovo prodavano sto je vec prodato. Čolakova je najbolji primjer da su prelivod
...prelivode najgora sorta ljudi. Ima snimaka kad je nekolicinu hodza i hafiza intervjuisala i o kojima je pricala da su „najdivnija bica na zemlji“. Ali otkako se sa njenim momkom judeoteroristickog porijekla upustila, biva joj mozak ispran i punjen mrznjom prema svojima. U jednom videu cak otvroreno fuksa poziva na ubijanje muslimana. Koliko ti karakter mora bit ogavan da na ubijanje vlastitog naroda pozivas?
Ramiz Zmaj: "Osujuceni smo, osujeceni !"
@zxcv. Osuneceni smo, osuneceni.... :))))
Mi iz SDA smatramo da ovi Ameri znaju i šta Asim jede
@ElektricneGusle Gospodine , ja sam rođen u SDA