Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dole se ratuje jos od kada je Dnevnik2 vodio Mufid Memija.
tolike arapske zemlje oko izraela i ne mogu mu ništa. da stvar bude još smješnija kad su se svi dogovorili da napadnu i unište izrael , izrael ne samo da se odbranio već je uspio zauzeti i neke njihove teritorije.
Ne samo da su zauzeli veliki dio,vec su na kraju rata jos vratili nazad veliki dio teritorije koju su zauzeli.Da nisu Izrael bi dansa bio cak mozda duplo veci.Jeste da bi vecina te teritorije bila pustinja,pa su je vjerovatno zbog toga i napustili.
IRAN JE NJIMA NOCNA MORA,
"izrael"------1948-2022
Niko nije povrijedjen? Wow :) ma ja, sto bi bio - kad je u tenku :) gadjali ih sladoledom
Svaka dobronamjerna država u svijetu trebala bi prekinuti diplomatske odnose sa Izraelom i nametnuti im sankcije.
Granate padaju na nenaseljeni dio Golanske visoravni, to jest na teritorij koji je Izrael okupirao od Sirije. Zapravo nema dokaza da su granate uopće ispaljene, a kamo li da ih je ispalila sirijska vojska. Za odmazdu Izrael uništava tenkove sirijske vojske, i još gore ubija ljude. Korumpirani UN naravno šuti kao i uvijek, a Izrael pravi nove planove kako pomoći umjerenim demokratskim glavosječama i islamskoj državi.
Gamad cionistička. Kao i uvijek, nisu gađali enklavu islamske države koja je odmah uz okupiranu zonu golanske visoravni. Zna se ko ih financira cijelo vrijeme.
@ziganteli Točno. Pa zašto bi i gađali svoje glavne financijere.
ojjjjjjjjjj ne smiju Ruski tenk pogoditttttttttttttt Sto bi ih ja nafuro hahaha da sruse ruski avion il turski :D
Daj Klix niste normalni, ne možete prekriti vijesti reklamama nikako. Uklonite reklame sa lijeve strane da ne prekrivaju vijesti inače ću prestati posjećivat klix....
Dobro
koristi ad blocker https://chrome.google.com/webstore/detail/adblock/gighmmpiobklfepjocnamgkkbiglidom ili mozda ima firefox https://addons.mozilla.org/en-us/firefox/addon/adblock-plus/ I resen problem...
Kako je samo slab pritisak vode...svi se kupaju
Kojaa su to govna?!
Tuci po Golanu. Tamo nema puno jehudijskog zivlja
*nakon što je deset projektila iz te zemlje pogodilo Golansku visoravan u Izraelu. Ne nego su trebali poslati im gajbu pive.
Cifuti vladaju svijetom