Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izrael se sada uvlaci u dupe svim arapskim zemljama kako ne bi zatvorili prsten oko njih. Zamisli da Egipat, Tunis, Palestina, Turska i pola Kipra imaju na celu islamisticke politicke struje, ne bi im pet Amerika pomoglo, zato se sada mulja i smiruje.
ja tu vidim jedino strah od konacne deblokade juznog izlaza Gaze koju je da kazem pseci vjerno odrzavao Hosni Ariel Mubarek.
Dobar je zato sto je stitio vase usrane guzice
Sta ce biti sa zidom koji su poceli graditi izmedju Gaze i Egipta??? Mislim da je ovo konacni pocetak kraja Izraelske g.e.n.o.c.i.d.n.e tvorevine.
možeš mislit kada je Mubarak dobar Peresu kakav je onda to pakaš!
Wikiliks................... je dosta doprineo ovoj situaciji ,znaju Americki eksperti i tajne sluzbe instalirane dugo godina na bliskom Istoku! kako treba zaljuljati -
de ba nemoj se sprdat sa zdravom pameti.od svih što si nabrojao skupa- SAD ima duplo više stanovnika a o vojnoj i ekonomskoj snazi je presmiješno i spominjati.
Vidite koliko je godina proslo od kako je Americka politika instalirala na vlast Mubaraka da stiti interese Izraela na bliskom istoku!
Sekularni Izraelci bi trebali iskoristiti priliku i revolucijom u svojoj zemlji završiti rat i aparthejd. Jedna građanska država je rješenje za semite.
mislim da bi to i ti na svom dzepu itekako osjetio
@mufijuz @Major Potpisujem !!!
ovo vazi i za nas !
Vodi ga kuci ako ti je dobar.