Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eno Hamas drhti za Rafah nakon što ste spalili kompletnu Gazu. Cionisti će doživjeti istu sudbinu kao i bosanski genocidaši. Omraženi od cijelog svijeta.
Oj chifhuti cionisti kad dodje vrijeme za naplatu jadna vam majka
Treba njima dati ultimatum...ili prekinite rat i povucite se ili ce taoci....
Treba Kolumbo sa Amerikom popricati 😃, o prekidu vatre.Amerika je institucija za to sve.
Inam osjecaj da ovi izraelci bez amera ne znaju ni jarfešlus zarozati na vlastitoj jakni, ali bukvalno
Da se borite vi odavno bi bili eliminisani, ali imate sa sobom Amerikance koji se bore za vas
Ovi Izraelci, kad ne bi bilo Hamasa, valjalo bi im ga izmisliti. Malo im je ko 'vako valj'o k'o Hamas..... Ide lagano ofanziva.
Nedaji taoce kad vas je ovoliko poginulo, samo ce i kad im dadnes taoce nastaviti ugnjetavanje, ne dajite, bolje umrijet nego da vas tlace kao i do sad.
Nakon teskog unistavanja palestinske djece sta moze biti gore da se s njima prica...
ja i sta kad puste taoce
Bošnjaci su na strani Izraela
Ne znaju Bosnjaci gdje da se okrenu. Zatrokirao suncokret,hahahaha
Koja drskost djecoubice, zlocinaca. Zasto Izrael nije raspisao potjernicu za sve one koji su organizovali i ucestiovali u dogadjaju od 7.oktobra? Pa da izraelski sud ih osudi na osnovu sudskog postupka. Zar demokratija to ne nalaze?
Samo nek se zna da ovog puta ne stajemo pred banja lukom, pa genocidasi vi vidite kako cete i sta cete