Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolesniji narod od Židova-Cionista ne postoji nit je ikada postojao na planeti zemlji. A ono sto je jezivo, to je sto Amerika i EU podrzava Izrael, samim tim i Cionizam,a ne jevreje kao narod,vec direktno najvece zlo na planeti zemlji s puno novca. Prestrasno gdje mi zivimo.
Ni jedna država ne podržava cioniste već vladajući u tim državama koje oni kupuju već godinama. Pa u Americi oni oduvijek guraju oba kandidata za predsjednika pa koji god da dobije izbore njima odgovara.
Pa eto srbi su tu negdje def sa njima...
Sve zemlje će ovo uraditi, kad tad, osim SAD-a.
Gori su SAD i EU poltroni, oni su gori nego Hamas! Podrzavat krvoprolice, naoruzanjem i novcem a glumiti u svijetu mirovnjake. Kod jas su se isto ovako sikirali pase desila Srebrenica i ostali pokolji! Palestina nije Hamas, nisu Hamas djeca, starci, omladina, zene, mladici! Hamas nije zgrada, skola, bolnica, vrtic. Svi gledamo kako ce da smaknu ljude sa lica zemlje, nadam se da u svijetu vise niko nece gledati jevreje isto!
Hamas je samo izgovor za budale.I kad nije postojao Hamas,takodje su maltretirali Palestince.Da nije Hamas,oni bi vestacki proizveli nesto,samo da imaju opravdanje za masakr i genocid nad Palestincima.
Kakve su ovo ljudine sto imaju muda protiv cijelog zapada. Svaka cast.
Ako se borite protiv Hamasa zašto ubijate djecu i žene?Zašto rušite stambene zgrade,bolnicei škole? Vaš cilj je smrviti sve sa zemljom i zavladati Palestinom! Ali...da vam Amerika nije iza leđa,nikada to nebi mogli uraditi i svoju mržnju kroz cijevi vatrom istresti na nedužne!!! Koliko se bojite smrti još malo slaćete robote u napad!
Koliko u Izraelskim zatvorima ima Palestinaca ni zašto krivi koliko ste oteli /kindapovali djece od 7 oktobra.
Bolestan narod umno poremećen...
Tito je vas odje.ao prije 50 godina, istu politiku genocida i terora vi sprovodite 70 god uz bezuslovnu podršku židovske Amerike,kapital,moć godinama pomaze i financira progon i etničko čišćenje nad palestinskim narodom
Jedini način da se pobijedi cionizam je da se pobijedi kapitalizam. Jedini način da se pobijedi kapitalizam su socijalizam i komunizam. Sve bivše socijalističke države su protiv ovih đavola. Zato je premijer Slovačke i stavio sliku Če Gevare u kabinet i sklonio zastavu EU, a Južna Amerika je protiv Izraela. Čitajte između redova. Mi smo ispali glupi rušeći Jugoslaviju.
Kad ce neka arapska država povući svog ambasadora... ili turska ? nikad jer su ŠUPCI
Turska je povukla !
Ambasadore tzv.države Izrael marš u pm
Svi pošteni vide i ne podržavaju Izrael. Samo licemjeri, poltroni i moralne nakaze su na strani Izraela i podržavaju genocid koji oni rade. Stidite se ljudi, ako to uopšte jeste !!!!!!
Bljuju vatru dok sve jevrejske zajednice po svijetu osudjuju napad na Gazu.
ja ocekujem ti crknes sto brze