Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jevreji se za njihovu srecu uvijek nalazili zastitu i utociste po mulsimanskim zemljama!
hitleru, hebo ti mamu svoju pravoslavnu
A sta sada cifuti rade u Palestini.... Trebao ih je hitler sve pobiti....
I ti ćeš još 1000 godina balegati o Srebrenici.
Imam osjećaj da ti misliš da znaš zašto, pa bi možda trebao to podijeliti s nama. Bez obzira, holokaust i pogromi su vezani skoro isključivo na bijele evropske komšije. Kojima takodje trebamo zahvaliti za riječ \"geto.
nebi rekao da je ta pojava samo vezana za Europu... Prakticno u citavom Svijetu postoji ta pojava i kroz razne periode se povecava i smanjuje, izuzev mozda dalekog istoka (gdje nisu i nemaju bas veliki kontakta sa jevrejima), a opet oni se nikad ne zapitaju ZASTO?? i Zasto bas oni??
koliko pricaju o ovome,a niko ne prica o genocidu u BiH i Srebrenici... i neka pricaju,ali neka barem istinu govore..
PA ONI ĆE BALEGAT JOŠ 1000 GODINA O OVOM
Pa ta \"mržnja\" postoji samo u Evropi, i to zato što je kršćanstvo (ne Isusov nauk, nego glavna religija Rima od 300 i neke), utemeljeno na netoleranciji odnosno monopolu
@hu Hoćeš da ti nabrajam razloge?
Bekane Jevreji ne potiču iz Poljske.
A niko se jos uvijek ne pita ZASTO?? Odakle tolika mrznja, odakle tolika zelja za unistenjem i to bas njih?? Zasto je ta mrznja postojala vijekovima i prije Himlera, a zadrzala se i danas??
vratit židove gdje su im preci u poljsku naravno