Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi su samo gorivo za kršćane. Kada zanimanje za vjeru krene opadat tada nastupa terorizam. Jest jednako šta? PARE
sve gore navedeno vazi i za fasizam
Hahahaha smirili se ćifuti!!
Naše veabije u Buća potoku nespavaju, samo po svu noć đecu prave!
primitivci bijedni. više su štete za misimane napravili nego bilo ko. to treba u ludare i gumenjare (zatvore) da se promatraju svakodnevno.
http://poskok.info/wp/u-bih-od-3000-do-5000-potencijalnih-terorista/
to se kaze bosnjo po naskijem jeziku
Kazu the religion of peace
Ovih sleeper cells ima na hiljade širom svijeta, ima ih koji se nikad ne aktiviraju jer umre onaj koji ih je regrutovo, a signal za aktivaciju niko ne zna. Siguran sam da ih ima i kod nas
"Stvorite sebi neprijatelja po mjeri" amerika se baš drzi toga
bih tj muslimanski dio ima najvise ljudi u siriji u europi s obzirom na broj stanovnika.
a sto ljude smeta istina: "Ako se računa po stanovniku, BiH ima jedan od najvećih europskih prosjeka stranih boraca - više od 41 na milijun stanovnika ako se računaju samo muškarci, navode Azinović i Jusić."
svako malo clanak: "moja munira se ozenila, i sa novim muzem inace poboznim vjernikom otisla turisticki do sirije, nakon 2 godine bi se vratila kaze da se tri put preudala i ima 10 djece mladih arapa "bosnjaka", pomozite da se vrati nije ona nista kriva"
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Pauza na SP pa u nedostatku vijesti sa istog kljiks izbacuje ove gluposti prepisane sa nekog engleskog žlj portala...
Budala i krivih drva nikad nestati nece pa tako i zaluoanih nacionalista
Izginuse budale ni za sta
Poginuli su za Dzihad.Poslanik je rekao da musliman koji umre a nije se borio za Dzihad ili bar nekako pomogao braci koja se bore onda je umro kao licemjer.
Raphael Shore is a Canadian-Israeli film writer, producer, and rabbi. He is the founder of Jerusalem U, a Jewish educational organization,and Clarion Project, whose stated mission is "exposing the dangers of Islamist extremism".