Međunarodni sud u Hagu
0
Izdat nalog za Gaddafijevo hapšenje
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gadafi je mozda imao vise nego sto zasluzuje, ali njegov narod je pod njegovom vlascu zivio puno bolje nego mi danas zivimo. U Libiji nije bilo sirotinje, ili ako je bilo, onda je to daleko manje nego kod nas. Kod nas na ovako siromasnu drzavu imas daleko vise lopova nego u Libiji. Gadafi je pravi vojnik, jer da nije, NATO i domaci izdajnici bi ga do sada zgazili. Kralja Idriza je srusio, ali mu nije niti sudio niti ga je ubio. Prema tome, nisi nesto bas previse informisan o Libiji, a nesto se i ne sjecam da je bas podrzavao Milosevica, iako je Srbija imala ugled u Libiji prije nego raspada SFRJ.
@Grofe od necega: Pa moj grofe sta se to tebi desava, toliko si izvalio gluposti a da im se nezna niti pocetak a niti kraj.Sljedeci put uzmi malo zraka grofe kada pises da nebi puk\'o k\'o balon
Kad nebude Sadama...kad nebude Bin Ladena...kad nebude Gadafija
Eto bas je njemu stalo do djece u Libiji.
sta je sa onim assadom sirijskim... gaddafi je mila majka naspram njega. ovo je dokaz nemoci i dokaz interesa koji nato ima u libiji.. ČITAJ NAFTA
Pa koliko daleko moze ici to svjetsko licemjerje? Kad Ga..dafi brani svoju zemlju od svjetskih pro..bisvjeta, onda je to zl..ocin, a kada NA..TO i U..SA ub..ijaju civile, onda je to odbrana Libije? Kuda ide ovaj svijet?
Evo ne mogu da dam komentar na ovo... Nece da primi