Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
K*rac neće, on i Putin zavladali suvereno u svojim državama. Doba moćnika opet došlo.
nikad nije ni proslo....slobo je bio mocnik...merkelica je mocnik...franjo je bio mocnik...alija je bio mocnik..svako u svom narodu....bitno je samo sa kime si u timu...sa kojim mocnicima se druzis....naprimjer srbi su nekad igrali sami...mislili da im ne moze niko nista...danas igraju sa najmocnijim...evo danas se opet po treci put zaredom predsjednici srbije sastaju sa bildemberg grupom...u tom timu igra 100 veoma mocnih ljudi planete.....
erdogan je putinova podguzna mušica.
"Rođen u konzervativnoj porodici, redovno se moli i brani pravo ženskih državnih službenika da nose islamsku maramu, ali izgleda da povremeno uživa u piću", original opis brata Bošnje!
ko se redovno moli? redovno pije mozda
Bude li za Erdogana ispod 51% glasova, odmah nakon izbora policija i vojska mogu malo pomoći da se uhapse vođe konkurentne stranke, izbori proglase nevažećim, i uvede vanredno stanje na neodređeno vrijeme je je izašlo na vidjelo da snage koje žele rušiti Tursku štimaju izbore.
erdogan je putinova podguzna mušica.
isto kao sto je svaki put sigurno pobjeda SDA kod nas bila..
Amidza je osigurao sebe jos narednu deceniju sigurno
Hoće,naravno,kada je član masonske lože kao i Putin,Donald,Si Điping,Kim Jon Un,Assad itd,itd.
Hoce li se protukandidat pred izbore povuci iz trke, tako da Erdogan ima trnovit put i tesku borbu protiv samog sebe?
Adzo nas dobri.Jebes zemlju koja Erdu nema,popisam mu se u stau.
reinkarnacija adolfa
Kad i ako pusti bh drzavljanina
Jest grdan ebo mater
Nece erdo pasti tako lagano.
nisam turkofil, ali mi ovo izgleda kao jeftini pokusaj zapada i "objektivnih medija" da oslabe poziciju Erdogana. kao opasno raste opozicija prema anketama... kakvin ba anketama u turskoj? to je sve naruceno i placeno
Erdogan do pobjede !!