Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MI6 osvojio tunis..... sad krenuli s neredima po alžiru maroku.... izbori za 6 mjeseci...lafo...kad svi zaborave što su protestovali...i kad bude turistička sezona (pa nećete valjda dok su turisti tu cccc mi smo civilizovani mi nismo arapi mi smo afrikani mi smo obrazovani itd itd )
El Gadafi: “Tunižani su izgubili najboljeg predsjednika!“ - Libijski vođa, Moamer el-Gadafi, izrazio je svoje žaljenje zbog svrgavanja sa vlasti sada već bivšeg tuniskog predsjednika Abidine Ben Alija.U poruci upućenoj bratskom narodu Tunisa, koju su prenijeli svi javni mediji, Gadafi je rekao da je Abdine Ben Ali još uvijek legitimni predsjednik Tunisa. Opisujući posljednja dešavanja u Tunisu, El Gadafi je rekao: “Ovo je veliki gubitak za Tunis, i sve što se dogodilo nije vrijedno svih ovih žrtava. ovako ste izgubili Tunis, i izgubili ste zasigurno vašeg najboljeg predsjednika, Ben Alija.\" Izvor-IslamBosna.ba
U Tunisu u. bijeno najmanje 78 osoba Tuniski ministar unutarnjih poslova Ahmed Friaa državnoj televiziji je rekao da je najmanje 78 osoba u. bijeno u nemirima u toj zemlji i da šteta u uništenoj imovini i poslovnim gubitcima iznosi dvije milijarde dolara.