Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj da nema ovih komentara ovaj klix bi davno propo. Ja dodjem na klix i pravac na komentare!
MARIONETE
NIje ni cudo sto ste jos \"zamrznuti\" u 1995.....zalosno
POCRKAJTE BANDO BALKANSKA, KREZAVA I PRIMITIVNA...DABOGDA NESTALI SA ZEMLJINE KUGLE, FASISTI JEDNI...VANAGO NEPISMENA, SMRDLJIVA ....ETO VAM I BOSNA I SRBIJA I SVE OSTALE ZEMLJE, KOLJITE SE IZMEDJU SEBE I PRODUVAJTE MI GA MALO, 90% VAS ZELI SA TIH USRANIH PROSTORA, AL VAS NIKO NECE...UMRITE ZOHARI JEDNI.....AKO SE PITAS STO OVO PISEM, PROCITAJ KOJI KOMENTAR NA OVOME SRANJU OD STRANICE....FUJ
najveća laž ikad teško se sad čovječanstvu....ovaj je masovni ubica već likvidirao zvanično preko 2000 ljudi bez suda i javnosti...od čega 300 amerikanaca! doba crnog hitlera može otpočeti
Tražite posao? Posjetite prvu društvenu mrežu poslova Job.ba
BARAK OBAMA DUVA SA NAMA
I sta sada treba da se polemise ili slavi ovaj ili onaj? koji god pobjedi svijet ce docekat u ime DemonKracije ili Dron ili Predator ili Bankovni Kolaps ili Okupaciju ili ce netko biti proglasen sa Teroristom pak drugi sa komunistom pak treci sa nacionalistom ili cetvrti sa sovinistom... Sto znaci mnoge zemlje svijeta ce imati podugu listu da biraju koju ulogu zele da odigraju u ime DemonKracije a SAD ce da bude rezija a uz to dobijaju na poklon Dron-a po glavi stanovnika naravno.
Eto ti znas sve hajd nas molim te prosvijetli. Obama u svom pobjednickom govoru navodi kako ce se zalagat da njihovi veterani koji su se borili za SAD nece morati i da se bore za posao kad se vrate. Ma ja dobit ce posao u McDonaldsu, a zasto se ne zalaze da tih ratnih veterana uopste i ne bude?
P a sta citate klix ako su jad i cemer i ako copy-paste clanke? koji se sve retardi ovdje javljaju !
go obama, go obama, go obama
podero ga ko siroče napolitanku
joj kad mi bosnje pocnu pricati o masonima , marionetama i teorijama zavjere...pa ne mora znaciti ako vi providuri nesto ne znate da je to odmah masonski ili neko zlo...
PA nije loš obama ali nije ni svetac dvoličnost kod njega dominira lafo krščanin ma daj pa pobijedio je zato što znaju da je iz muslimanske porodice,i što je crnac jer u americi prevagu u izborima crnci donose a islam ne razlikuje bjelce i crnece i crnci imaju fin status u islamu za razliku od nekih koji su ih smatrali robovima naravno zna se krščani.Ali mora se priznati da je obama KVARNJAK.
http://www.youtube.com/watch?v=EzX4Dk0GoSA Ako vam je mrsko sve, od 4.40 gledajte...
jasno se vidi podjela na Sjever i Jug, kao u doba američkog građanskog rata. konfederacija glasala za romnija, industrijski sjever za obamu. back to 1861.
Tražite posao? Posjetite nas na prvoj društvenoj mreži za poslove Job.ba