Izvadio joj organe i pio krv
0
Izbo suprugu 250 puta pred očima njihove kćerke
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja ste vi u redakciji SA-x morbidna pascad. Ne libite se ovako nesto podmetnuti na vrh stranice samo da bi klikovi radili. gadite mi se!!!!!!
Jesu li vas tako u Kanadi ucili da pricate?
muslimajmunska posla
i on nosi ime muhamed da ja kao musliman o tome govorim.pa taj covjek nije normalan.
Tako to rade u Nederlendu bezbeli?
Jos da je Krehno svoju kcerku ko prai Muhamed prica bi bila zaokruzena !!
Konjine, zabranite KOMENTARE!!!!!
Modrica, zasto lazes da si Pipo?
:D zasto brisete komentar?
e bem ti zakon...to ti je zakon zapada i evropske unije, gdje monstrum bude osudjen na neku mizernu kaznu, a obican covjek nema nikakvu zastitu...stvarno trebamo uci u EU...tamo je blagostanje i postenje i vladavina prava...na dobrom smo putu...SFRJ je bila leglo zlocina
e bitno je da je to muhammad, da se kojim slucajem zvao john ne mislim da bi haber bio vrijedan naslovne stranice... dobro dosli u svijet islamofobije!
SAMO 15 godina uzas
doci ce PAPA po tebe
sta znate mozda ga je zena stvarno zlostavljala i nije vise mogao podnjeti skupilo mu se i rokno je, a ova bagra krstaska sta je sa onim rusima sto su ubili i pojeli svoju kolegicu ili fric sto je godinama silovo svoju kcerku djecu joj pravio toga kod muslimana nema
jel i ovaj huligan,psihopata,bolesnik ono navijac torpeda?