Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prije par dana pročitah komentar nekog našeg pametnjakovića gdje prigovara izbjeglicama zbog mobitela, kaže kad je on izbjegao nije imao ništa. Pa sigurno nisi imao mobilni '92-e, a da jesi ponio bi ga... nije TV isl. pa da se ne može ponijeti.
Bolji telefoni od mog :(
Samsung dominira
Je l' ovo priča o izbjeglicama ili iseljenicima? Kurdistan? Pakistan? Izbjeglice?
Žao mi ljudi ali nikako mi ne ide u glavu da netko može oszavit dječicu i svoju guzicu spašavat ...??? Samo mi nemojte priče da će se on po njih vratit...ima i ona da može imat 2-3 žene, mnogi će "utjehu"
... htjedoh reći da će mnogi utjehu pronaći s nekom drugom djecom i drugim ženama ( poznato da mogu imat po 2-3, vjera dozvoljava ....
Dobre telefone imaju za izbjeglice.
Ma to je bagra 70% samo svoje dupe spasava. Zao mi je onih sto idu sa djecom, ali 70% su muskarci sami koji bjeze od vojske.
"Moja kcerka koja je ostala u Siriji." Sve receno. Nema vise govora o cistom poslu tu.
Sta ce biti kad krenu izbjeglice iz Ukrajine kuda li ce oni braco draga..
Otkud onaj iz Pakistana? Ko zna koliko ima ovih ekonomskih izbjeglica koji glume Sirijce i koriste tuđu patnju da se domognu Švedske i Njemačke. Ispada i nama Bosancima najpametnije baciti dokumente i otići s masom glumiti izbjeglice...
Ovom zadnjem mob upao u OKEAN pa iz koje je on vukojebine doso pa mu je pao u OKEAN da nije INDIJSKI OKEAN?
imaju bolje telefone nego oni u njemackoj.Nazad bi vi meni brze nego sto ste dosli,i to pjesice!Ja nosam Sagem iz 2005g on se bahati samsungom,nokiom
A šta bi ponijeli....telefon stane u džep,sve uspomene tu.Ja ne znam bgm da nas sa Klixa potjeraju kako bi uprtili računare:-)
Ovaj zadnji mobilini isti moj :)
Znam
Sve se nema a ni jedan mobitel nije ispod 300eura.Ovaj sa zadnje slike kaze da je svoj izgubio ali da ce kupiti novi cim dodje u europu....
A sta si mislio da i u siriji nema srednje klase? Mislis da njih granate nece ubiti? Ja san hrvat i primio bi sviju iz sirije ali problem je to sto su polovina ovi migranta siptari koji su se njima prikljucili i tesko ih razlicit. Jedan hrvatski sirijac je jucer rekao da gotovo polovina ne prica arapski.