Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cudni mi ovi srbi iz sirije skroz.. Mislim vjerovatni su sr.bin.i kad su ovi bh muslimani srbi vjerovatno su i ovi??? Ha??
Orban, Tramp i Le Pen su najbolji lijek za ove nezahvalne ekonomske imigrante.
i nemoj zaboraviti dobri stari napalm
Šta ti je muslimanski mozak bježiš od eksremnih muslimana ćafirima, pređe deset ćafirskih zemalja dobije vodu hranu spavanje ... stigne u njemačku njemci mu serviraju halal večeru... i prije nego večera ono doovi allahu da uništi ćafire....
Sve što si napisao je tačno. To je jako ružno patološko stanje uma..
@Pachenik kratko i jasno muslimanski mozak ....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jel netko ovima rekao da EU vise nije sigurno mjesto za njih,neka probaju preko bare u SAD-u,ak dodje Trump na vlast ekspresno ce ih prvom klasom vratiti u vukohebine iz kojih su dosli...Samo jucer doslo njih 300 iz pakistana sad mi nije jasno da pakistan nije grad u siriji ili se 99% njih pravi grbavim!?
Nisam neki ljubitelj Grka zbog njihove uloge i stava o ratu u BiH ali za ovo im treba odati priznanje. Pored sveg s*anja kroz koje prolaze zadnjih godina, oni uspijevaju i spasiti, ugostiti, obući i nahraniti stotine hiljada izbjeglica. Mađari se prepali čim im je par hiljada prešlo granicu na putu ka Njemačkoj, jer neće niko normalan ostati među njima, a Grci kojih je svega milion više šute i rade. Još trpe tursku propagandu o tome kako navodno potapaju izbjegličke čamce. Svaka im čast.
grci su pravoslavci pomažu nevoljnicima i šute ...
@istvanbecarpecaros Ne vjerujem da je vjera tu bitan faktor. Nijemci su uglavnom protestanti, Italijani katolici pa i jedni i drugi rade ogroman posao. Neke nacije (Njemačka, Švedska, Grčka) su prosto na višem civilizacijskom nivou od drugih (Poljska, Mađarska, Latvija).
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Malo je čudno ovi teroristi se unisavaju svugdje osim u Izraelu i Americi.
jer provjere svakoga i ulazu ogromne pare u obavestajne sluzbe i sigurnosne agencije. Njemacka je puna islamskih ekstremista iz svih dijelova svijeta i nije se jos nista desilo upravo radi obavjestajnuh sluzbi. http://www.abcnewspoint.com/top-10-best-intelligence-agencies-in-the-world-2015/
Hahahahaha, ne mogu ni ovim da stanu u kraj, pa u zadnju godinu dana stotinu budala napravilo belaje, uzdrmali cijeli kontinent, a ovi majmuni nisu u stanju da se izbore sa ovim prijasnjim Azijatima, a misle i ove dodatno primiti, jedine zemlje koje su ispravno postupile su one iz Istocnog bloka, ovi zapadnjaci su gotovi, a sami su krivi, prvo jer su im donijeli nemir u zemlju, ali zalim posteni narod koji ce ispastati, s jedne i s druge strane.
Žali Bože nevinog svijeta koji gine ili se pati kao ove izbjeglice, dok veliki provode svoju politiku..
jebo me otac ja u ratu brani drzavu a pola moje raje ode po svijetu uz pjesmu odoh i ja majko bosnu branit stade rat ja izresetan a oni se vratise sa skupocjenim autima kapitalom otvorise firme i jos su i ugledni clanovi stranke i sire patriotizam i vjeru kad nesto skontam po novim standardima oni su heroji a ja debil
dobro si skonto ....
...srbima treba biti u interesu da evropa i amerika propadnu....to su sotonske zemlje.....jedini narod koga su te sotonske zemlje bombardovale uranijumom su srbi...znaci ne bace atomsku jer smo u centru evrope ali bace uranijum koji ce da nas truje najmanje 500 godina....nigdje pre ili posle srba nisu koristili uranijum.....uostalom to je zabranjeno svim zakonima....ali nije zabranjeno baciti na srbe....sta mislis sto nikad nisu bacili uranijum na arape i teroriste?