Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a seik i saudijske arabije kupuje sebi novu jahtu i gradi opet najvecu zgradu svijeta. kako bi bilo da svoje milijarde podjela gladnim? zar to nije islamski? ali oni vise vole da kupuju oruzje kod amera i salju ih po siriji, iraku, afganistanu,....
Eto šta vam uradiše "islamski oslobodioci", napravili su vam rat da se međusobno koljete do istrebljenja. Kakav god da je Assad bio, a nije kako treba, bolji je od ovih koji svakog živog proglašavaju ćafirima i spremni su pobiti sve muslimanske grupacije koje su različite od njih. Haridžije današnjeg doba.