Komentari (148)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
......vratite ih u alepo.......tamo se ne umire od dosade....
svi oni koji ne završe na socijali ili dječijem doplatku će se brutalno razočarati kad skontaju da se u europi mora raditi da bi preživio :D
...o tome nam nisu govorili kad su nas slali u tu europu...sramota...
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Prazne ulice, narod radi. Radi??? Bjezmo Muhamede otisli smo predaleko..
Sramota, sve vas vratit pa se borite za drzavu a ne meni ne valja finska meni ne valja francuska
Ako u Finskoj ne valja e ja onda stvarno ne znam gdje valja,pa ta drzava ima najpovoljnije uslove za strance...samo je klima malo nezgodna al boze moj ne moze sve da pase. Ovim Iracanima koji su otisli treba odbiti gostoprimstvo u EU.
Bice jos ovakvih clanaka a cilj im je da se domicilno stanovnistvo pocinje neprijateljski ponasati prema izbjeglicama.
U Iraku ili Siriji +45 stepeni u Finskoj - 45.
Vratite se na bliski istok ,em je vruce em nikad nije dosadno bombasticno vazda..
Gamad!
da je meni otići u finsku,bar na 3 mjeseca i raditi na crno
bolja vam je od Emirata
njujork je hladan, nijedan jaran... nikoga nema, da ti dođe na bajram...
Svedka inace topla..cijele godine grije socijalna pomoc ;) Naravno da ima nehljeba..samo mediji uzimaju takve ekstreme..da bi imali o cemu pricati..
Pa ako je hladno usječeš drva jarane moj, šta hoš da te i griju ljudi još,da te pitaju
Finska je previse hladna, idemo u suncem okupanu Svedsku gdje je klima tropska :-) Mislim da je rjesenje zagonetke u tome kolika je pomoc, socijalna i svaka druga u Svedskoj, a kolika u Finskoj. Da je klima presudan faktor, izbjeglice bi ostajale u Grckoj. Ne bi se truckali do skandinavskih zemalja.
Sve sam cuo al da finska ne valja...Zemlja sa 40 000 jezera, blagim i kulturnim ljudima, ne postoji nacin da budes gladan, zedan i na cesti ,i ti i tvoja familija!U Minhenu ih vise niko ne docekuje, ohladili svi!Merkelica pada, csu raste i desnicari su sve brojniji , a to se vec i mene tice.
Zanimljivo...tamo ispod šarafa(misli se na globus) ima dosta naših....
Ne znam samo čemu ovolika histerija u komentarima. Sjedi bolan tu gdje jesi i budi zadovoljan , pa vidiš da je dunjaluk poludio !!!