Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NA DAN SMRTI CE POZELJETI DA SU STOKA BILI ,SAMO DA NE BUDU PROZIVLJENI I SOK KOJI CE DOZIVJETI KADA MJESTO SMRTI UGLEDAJU REALNOST,TJ.NASTAVAK ZIVOTA ALI GDJE .......:-(
eee.zalosti...zaista covjek moze pasti nize od bilo kakve stoke...
Ada Ciganlija je poluostrvo! Setajuci \"Adom Ciganlijom\" Mehmed Mesa Selimovic je izgovorio cuvene reci \"Ja sam Srbin\" pravi covek. Serbin-Servin- Sluga Boziji. Sve moze da propadne i da nestane ali ce ti zadnje misli na ovome svetu biti \"Ja sam Srbin\" Sluga Boziji!
na adi ciganliji.
na kojem li su ostrvu zavrsili oni koje niko nikad nece naci?
sjooo...najvise bi volio da vise ovi vjernici hoce pokrepat, pa nek idu svom bogu i nek im bude dobro tamo, a da nas puste da rahat zivimo....
sta1? 100 puta ce nevjernike sef izrigati!? koliko on to kljuceva baci na dan? :p
hajde. svrati prije pomorina do marije i reci joj vozdra.
11. Reci: \"Melek smrti, koji vam je za to određen, duše će vam uzeti, a poslije ćete se Gospodaru svome vratiti.\" 12. A da ti je vidjeti grješnike kako će, oborenih glava pred Gospodarom svojim, reći: \"Gospodaru naš, vidjeli smo i čuli smo, pa nas povrati da dobra djela činimo, mi, doista, čvrsto vjerujemo!\" 50. A da si samo vidio kad su meleki nevjernicima duše uzimali i po licima ih njihovim i straga udarali: \"Iskusite patnju u ognju. 51. To je za ono što ste rukama svojim pripremili, jer Allah nije nepravedan robovima Svojim!\" 99. Kad nekome od njih smrt dođe, on uzvikne: \"Gospodaru moj, povrati me 100. da uradim kakvo dobro u onome što sam ostavio!\" - Nikada! To su riječi koje će on uzalud govoriti - pred njima će prepreka biti sve do dana kada će oživljeni biti.
Mojam plvo lucam ;)
:p hocemo samo ako se zoves gabrijel prispodobic. :p
ja doso, hocemo ici papa
Ne, ne, tad ce biti tek pocetak.
mislis arhandjel? beli? tada necu imati u sta da verujem jer ce vec biti kraj.
Eh kad tebi dodje melek smrti, zasigurno ces tada i ti povjerovati. Samo ce tada biti kasno.