Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel vas stid,pa koliko je djevojcica i djecaka poginulo do sad u Gazi,kakve ste olosi
UNICEF je objavio da je ubijeno 13.000 djece u Gazi e moj klixe za 24h sata si otkrio pravo lice. Ko vas redovno cita haram mu milo i na ovom i na onom svijetu.
Jel jasno sad kako funkcionise svijet i mediji?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Izmislili i nju, ne bi li se svijet sazalio. Providna vam je propaganda.
Polako, smiri hormončiće
ma i ova djevojcica, i ona iz Gaze, i odakle god da je, u ovim krvnickim politickim konfliktima nevini civili prolaze kroz pakao na zemlji , zbog neceg sto nema veze s njima, gradjani sto se zateknu izmedju dvije vatre . ma mi smo
Novinar mame ti se najebem
Klixu jedi govedinu
Kjafire od klixa kako si brz da ovo napises a jude ne nazivas okupatorima i teroristima
Ja sam duboko ubjeđen da jevreji sad udare na Meku i Medinu da niko od ovih beduina nebi uzeo za pušku bijednici jadni
Je l' dobro mala? Sta je ovo zemljo,curicu raniti hej? Sad ce morati izrael ubiti jedno par tona palestinskih curica.Oni to rade na vagu.
Licemjerje.
Sad je ovo glavna vijest u svim "nezavisnim" medijima. Povrijeđena izraelska djevojčica! Možda je pala sa ljuljačke? Možda ju je pogodio geler? Ne znam, ali znam da je u Gazi do sada ubijeno više hiljada palestinskih djevojčica i dječaka, pa o tome niko ne izvještava. SRAMOTA!
kog briga zasto bi nekog interesovalo, koliko ste djece pobili svjet suti i posmatra kamoli za vasu jednu djevojcicu smjesni ste
Presreli su sipak.
Satro djevojcica od 7 godina, providno, pa normalno da ce svoje najmilije u kuci drzat tih 24 sata , a kao pustili bi djevojcicu na ulicu da je pogodi otpad od drona cc. Vala nije niko s marsa pao
Licemjeri !
Sve je ovo prestava za nas majmune koji vjerujemo u njihove laži.Lazu nas skoro 500 godina i to iste porodice koje upravljaju svijetom eto skoro 500 godina.Nadam se da cu dozivjeti njihovo rušenje.Imam jos pola stoljeća ako bog da.
Ne znam zasto, ali me nakon genocida u Gazi koji ste pocinili, ubivsi vise od 11000 djece, nije briga kako se osjeca djevojcica.
zao nam jeste, a mi koji smo prezivjeli cetnicke granate i snajpere najbolje znamo sta znaci zivjeti pod opsadom. Ovu bitku sa jevrejima mogu dobiti samo oni koji igraju u istoj ligi sa njima, a to nije BIH.