Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napunili smo zatvore u Hagu, a nase porodice u manjem entitetu u BiH nam daju bezuvjetnu podrsku. Cijelih 49% manjeg entiteta u BiH treba opasati zidovima i napraviti novi Guantanamo jer se upravo tu krije najveci dio terorista danasnjice... Mislim da se razumijemo i zasto....
Bajden traži prekid policijskog nasilja u Egiptu Tanjug | 09. 02. 2011. - 07:15h Potpredsednik SAD Džozef Bajden zatražio je od potpredsednika Egipta Omara Sulejmana da egipatska policija odmah prekine hapšenja, maltretiranja, prebiijanja i zatvaranja novinara, kao i političkih aktivista i predstavnika građanskog društva. Bajden je u razgovoru sa Sulejmanom ponovio američku podršku mirnoj tranziciji u Egiptu kao, kako je rekao, nepovratnom napretku koji odgovara aspiracijama egipatskog naroda, saopštila je sinoć Bela kuća.
: Slike sa Tahrir trga- http://www.bbc.co.uk/news/world-middle-east-12363253 http://www.bbc.co.uk/news/world-middle-east-12386712
Nisu oni pobjegli pusteni su ;)
Dobro te je Sulejmane, razumijeli smo: među nekoliko kriminalaca kradljivaca kokoša i lepina, iz tvojih \"udobnih\" zatvora pobjeglo je na hiljade nevinih ljudi koje ste optužili za terorizam. Savršeno te razumijemo. Aferim, neka su pobjedili!
@vivalaUSA..Znasli sta sam ja primjetio izisli u masama tamo i Mlave se KAMENJEM ,stave Flastar na glavu i pred kamere i POZIRAJU i to im je uspjeh a ne idu djubretu da mu pridzu i da odrade posao do kraja,znaci oni oko djubreta su svi protiv NARODA nemoze mu niko PRICI.
Ma sta je se i ovaj egipat vise usk*****,ne znaju ni oni sta vise hoce,samo nek je protesta...bacit im koju omanju nuku i zatrpat ih smetljem sa rache.
Izvor od \"povjerenje\".. Zivotinja gora od zvijeri.
Sad ce se ...Incko zabrinuti sto su ti pobjegli iz zatvora da nece doci u hercegovinu da naprave reda u HDZ-u,jer Covic se udruzio sa Dodom traktoristom durat se nemogu evo 5 mjeseci vlade nema S.. x-com . -Pobrinite se za formiranje vlade..!
Koga vi lazete. Znamo dobro i sami kako se povecava broj Mubarakovih pristalica. To su ti Diktatori kao Gaddafi i Hitler. Bolje vladati opustosenom zemljom makar je u takvu morao pretvoriti nego bilo kome se podrediti pa makar ti ostale milijarde koje si opljackao jer te uvijek strah da ce ti ih neko traziti nazad. Vazno je samo da naglsavas da si patriota.
jao scenarija, pa j.. holivud sta ovi rade :)
Nista mi vise nije vazno, nista!