Demonstranti napali ambasadu SAD
0
Iz Tunisa evakuirano oko stotinu Amerikanaca
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je i Anders Brejvik ub.io 69 a ranio 151 osoba kao poklon EUROPI. Nije valjda da se furas na njega?!
pa pustite islamisticku suplju ... 99,999 posto te marve nije ni gledalo film niti ich film interesira nego je marvi do dzihada i divljanja ali nemaju muddada se opasu eksplozivom pa ze \"zadovolje\" paljenjem americkih i zapadnih zastava ... sto se filma tice, mogu vam samo reci da je film KATASTROFALNO LOSE ODRADJEN i da je cak i Gert Wilders kao reziser, Stiven Spliger na kvadrat za rezisera \"Nevinost muslimana\" ... preciznije receno, film je toliko los da vecozbiljno razmisljam da sjednem i napravim pravi film o Muhamedu, film u kojem bas nista nece biti sakriveno ! znam, znam, necu dobiti Oscara ali cu to uraditi \" ZA EUROPU\" !
kad stiže u kino kod nas? rado bih pogledao taj film, pobrao je odlične kritike
divljaci arapski, zar zbog jednog filma da roknete nevine ljude??? ako vam se film ne sviđa nemojte ići u kino da ga gledate i to je to. ne volim ni ja Gospodara prstenova, pa ne pucam po ambasadama
Film ima prvenstveno ulogu da isprovocira islamski svijet, izazove tekuce nemire kako bi se gl.upom americkom narodu prezentirala \"divlja\" priroda muslimana i samim tim aminovala buduci napadi na muslimane i njihove prirodne resurse( citaj, NAFTA). Sve ovo slucajno pred izbore u SAD-u. Dobro isplanirano...onako, bas kako prilici zidovsko-americkoj marvi. Sto se mene licno tice, sve odobravam dokle god nema nevinih zrtava...a najbolje je ucijeniti glavu onom pašč.etu koji stoji iza filma. Mislim da se moze skupiti par miliona dolara za njegovo sma.knuce.
tunižani ko da su im smrdi nešto u rodu. nađe se jedan kreten od 300 miliona - ne kažem da ih nema više, ali u ovom konkretnom slučaju on je bitan - koji nešto napravi, a oni raspali po turistima. tako je i sadam 1991, ameri i arabijci ga bubaju bombama, a on ispaljuje skudove na izrael - ne kažem da nije imao razloga da ošine i po izraelu, ali u tom trenutku jevreji su mirno sjedili i bili jedini na bliskom istoku koji nisu krhali po iraku. tvoj babo opali šamar mom babi, a ja nogom udarim tvog psa - gdje je logika?