Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glas za SDA je potop bucnosti nase djece
... ne samo nase djece nego i jos 15 narednih generacija...
@udrimuski Spameru!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Zašto je ovo loš novinarski tekst...zato što je autor izostavio kljuchnu stvar...tek pošto je, na prošlim izborima, Hilari priznala poraz, Rusija je poslala čestitku...
@SASAL ne priznajem ovaj post, Trump je izgubio gladko al to nikad nece priznati licno, samo mu to pomoci nece, Putin i vlasi na aparatima
... imam dva psa. Jako su si dobri. Kada među njih ubacim neku kost eto belaja. eto...
Ja se previse ne zamaram ovim temama, vidim vi se satraste ubjedjujuci jedni druge ko je upravu. Samo mogu onako iskreno i od srca poruciti da "j..em m..ku korumpiranu, gladnu i nezasitu svim političarima" koji su nas do sada vodili. Uz uvijek ono klasično "čast izuzecima"
Kakvi su ovo spinovi, hebe se Rusiju i Putina za ovoga dementnog starkelju kojem se chuna nije digla već barem 30 godina i koji je jednom nogom u grobu. Rusija napreduje u svakom pogledu i svaka pametna država, uključujući i BiH, mora održavati normalne odnose s njima.
ovo novinari bh copy paste..pa gdje piše u svijetu u medijima da je hladan tuš za rusiju izbor bajdena..ali može ovdje sve ko niko ne čita normalne vijesti..samo lokalno budi ograničen mrzi drugačije..
Dok hiljade doktora i magistara brišu guzice u Njemačkoj, retardi ali poltroni SDA Skaka i Zahira isl postaju budući Fadili. Razlog je u nedostatku kvalitetne bošnjačke opozicione stranke, jer nijedan Bošnjak neće glasati za SDP ili Našu Stranku, zbog njihovih krutih islamofobnih i antiljiljanskih stavova
"U nastavku ćemo izložiti niz razloga koji bacaju svjetlo na ovakav razvoj događaja". Starije generacije novinara se okrecu u grobu.
A jeste hajvan! Mislite da ce neko drugi da rjesi nase problème!? Nema toga rodjo, dok mi sami ne zavrnemo rukave, nista !
Gospodski.... Kina i Rusija nisu slabe zemlke da se odmah ulizuju.... Ovo sve govori
Od kad je prijezir riječ naša?
Jos jedan clanak serviran i napisan iz iste kuhinje i grupacije cije je klix clan
Nije ni Erdogan čestitao!
Kad ja kao laik vec znam da Biden nije jos sluzbeno proglasen predsjednikom od institucija , nego od strane CNN, u 2 kljucne drzave se preborovaju glasovi a u 4 drzave se provjeravaju mnoge navodne izborne neregularnosti, mos mislt koliko je sati, haha, pa ptice na grani znaju da je izvrsena prevara u korist demokrata, al ipak da sacekamo sluzbenu odluku, koja ce najverovatnije bit od strane vrhovnog suda..
Pa nijednom diktatoru Biden neodgovara. Ne samo Putinu, Erdoanu, Kimu, Xu, kralju u SA, Netanjahu iako čestitao već Bidenu, ... Iran možda malo odahne,...
Pred nama je period zestokih ratova i turbulencija,ovaj je jednom nogom u grobu i zaboli va uvo sta ce biti poslije njega. Pokusace na silu ostvariti svoje ciljeve. Nisu se slucajno povukli svi mladji kandidati, da bi ovaj od 78 godina pobjedio.Korona je samo uvod u ono sto slijedi.
Klixe,smanjite dozivljaj. Nisu ovo devedesete kada se raspao SSSR a Rusija bila na koljenima niti je ovo pijani Jeljcin. Politika SAD prema Rusiji ista je od 1946. Zbog toga smanjite svrsavanja