Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pogledaj ovog klauna!
Pravi psihopata.Inači svi ovi Jenki banditi iz Bijelog kupleraja oću reći kuće,izgledaju poremećeno.Takvi su im i ambasadori.Pogledaj samo onog Marfija našto liči.Prava poremećena ojebina.
Majmun pheeckousti krivousti degenerik bolesni
Pa to je i budali jasno....niti zidovi mogu istrijebiti hamas/palestince niti ovi mogu to uraditi zidovima...a i jedni i drugi upravo zele to. Previse mrznje premalo istinite,iskrene zelje za bilo kakavim normalnim i mogucim rjesenjem. Zato je to sranje dole 75 godina i bice jos najmanje toliko...
Nece moci ni atomskom!
Izrokaste i Irak pa ne nađoste nuklearne bombe, ubiste Gadafija i ništa ne nađoste a sve pokrenuli isti scenario razaranja kao sad H!zr@€l. Bitno vam je da trijebite muslimane, neprijatelje satane.
"Izraelskom vojnom silom" jel ovo neka šala ili HAHAHAAHAHAH
Izopačeni ljudi, ublehasi kao ovaj glasnogovornik naravno da ne zna odgovor i da nema podatke jer i ne postoje, osim par ubijenih pripadnika Hamasa a desetine hiljada djece, žene i nedužnih civila...Znao je to Izrael i upravo to im i jeste cilj, a vi iz Bijele kuće to odobravate!
ovo je onaj sto "place" kad putin granatira ukrajinu, a za Palestinu kaze: pa to je rat, mnogi ginu.
to znaci samo nastavite da ravnate mrtve bagerima, ubijajte djecu, zene. Rusite porodilista, vrtice, skole, bolnice. Rovite im puteve, igralista. zapravo sve sto podsjeca da su tu nekad zivjeli palestinci. Prenosi cemo uzivo ubijanja i sakacenja djece a poslije mrtvo hladno reci da vas podupiremo oruzijem i da to nije genocid. To je ta demokratija koju SAD donose danas u svijetu.
KURKO Nurko....
Vi znate najbolje. Vi ste ih obucili, naoruzali i pripremili i vama najvise trebaju radi ocuvanja konflikta.
Nisu mogli Hamas poraziti u Gazi, zato ih i ubijaju u drugim zemljama. Cionisticki teroristi. Izrael je americka vojna baza koja nije dorasla Hamasu
Uđeš čovjeku u njegovu kuću, ubiješ mu oca, brata, majku i čekaš da te on počasti kafom i keksom? Kažeš čovjeku otvoreno u oči da ga želiš uništiti i pitaš se zašto revolt? Oni stvaraju sebi neprijatelje koji će ih uništiti.
Sa ovim sto je ucinio,Izrael je sebi potpisao nestanak sa podrucja na kojem zive,kad tad.Kad te mrze sve komsije oko tebe,ucinit ce sve da se odselis,iako su te objerucke docekali kad si se useljavao.
Kad se da takva izjava onda se mora zapitati ko je "" glavni za I u Hamasu"""
Muslimani su najbolji ratnici
A što pri tome ubiše hiljade djece to ne spominješ. Fašisti !