Sjećanje na žrtve holokausta
0
Iz Auschwitza stiže poruka: "Nikad više!"
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
arapi nam nikad nista nisu namjerno pomogli, i plus historijski zidovi su nam saveznici, i oni su vecinski nam pomogli da dobijemo cjelovitu bosnu pored svega. arapi nas mrze jer misle da nismo pravi musliman i plus mrze nas sto su nam amerikanci pomogli, kao sto mrze kuvajt, dubai i tako dalje....
bravo !!! toje istina koju isprani mozgovi islamofasista ne mogu provariti.
@miki jesi li bas siguran da su bile demilitarizovane te zone? Ja bih prije rekao... da su bogdo bile, ne bi nista bilo
@Tadija to \"nikad vise\" ispade da se poslije Aushwica nije ni desio novi, a svi znamo da se isti Aushwitz ponovio u Bosni i Hercegovini , i to ponovio u sred Evrope... p.s. daj brisite ove destruktivce sto se presvlače i prave poklice protiv ovog ili onog naroda.
sta vam smetaju zidovi? arapi su nam vise nastetili nego zidovi.. da nije vrisaka i plakanja jednog zidova, amerika nikad nebi zaustavila genocid
Pa da je i samo 20% istina je stvarno previše, ali ništa novo od čovječije vrste, hajvan to ne bi nikad drugom uradio ni insanu ni hajvanu ni svoje ni druge vrste..
A normalno da će reći \"Nikad više\", šta bi trebali reći \"Doviđenja u Kalgariju..i Gazi\"? E sad što vi još uvijek vjerujete u šuplju to je drugo. Kad ja kažem CHANGE vi svi u jedan glas YES WE CAN. znači CHANGE
Hajd sto uvedose Bosnjacima embargo nego ih i razoruzase u \"zasticenim enklavama\" finali rezultat 13 000 nestalih (Srebrenica Zepa). Pa ti vidi jel to stvarno \"nikad vise\"
jarane, pusti tu opstu suplju \"svak bi trebao posjetiti\". jesi li bio tamo, jesi li dozivio i gledao svojim ocima?? znaci, nemas podlogu da kazes koliko je to bilo grozno. drugo, prica oko holokausta je 80% laz i gadi mi se kada vidim kako shakica spretnih i lukavih cionista nas sve prave magarcima - uzas ljudi, zato ce nam se i vratiti ono sto zasluzujemo zbog ignorantnog stanja u kojem se nalazimo. zao mi je vas sviju vise nego svake proklete godisnjice holokausta.
http://www.cracktwo.com/2010/01/terrorism-thats-personal.html
Bosni i Hercegovini 93-94 - konclager cijeli jedan teritorij, konclager made in chetnix, Sarajevo 1992-1995, Gaza 196X-2010 i tako dalje... Nikad vise - al u q.rcu. Hipokrizija i licemjerstvo - rulz.
Svaki čovjek bi trebao posjetiti Auschwitz, da se lično uvjeri u strahote koje su se tamo dešavale. To je van ljudske pameti. Ja kad sam bio tamo, sreo sam grupu uplakanih starijih gospođa. Pitam kustosicu da to nije rodbina bivših zatvorenika logora ili da nisu one same bivše logorašice. Ne, to su, kaže žene njemaca koji su radili u logoru kao čuvari. Žene jednostavno nisu bile svjesne s kakvim su monstrumima živjele. Sudeći, barem, po njihovim histeričnom plaču.
Tuzno je sto zidovi i pored svega sto su prezivili danas sebi dozvole da njihova politika cini zlocine prema palestincima koje ponekad lice i na nacisticke metode..
Da, da. nikad vise osim ako su u pitanju Bosnjaci, Palestinci isl...
drzavnici 45 zemlja uputili poruku \"nikad vise\" samo prije nekoliko godina u BiH pocinjen genocid u sred Evrope... cak ste uveli embargo na noruzanje pa se Bosanci nisu mogli ni braniti... gotovo cijela zemlja je bila logor... nazalost ponavljalo se.. i jos se ne donosi ZAKON O NEGIRANJU GENOCIDA... i sad neko kaze \"nikad vise\"....