Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljubav u doba korone...
@VanjaTa k'o u Arabiji.
U Wuhanu se pojavi nesto i njegovi turisti se pustaju u Italiju. Jer humanizam, turizam i bla bla...E pa sad je karantin u Italiji ( zao mi je sto je tako ) Lijepo djetinstvo...kad vjerujes da doktori i apotekari od srca lijece, da policija brizno stiti, da svaku drzavu vode pametni i dobri ljudi...
italijanski studenti dali izjavu za portal klix.ba... lol
Samo učite, ostavite se mobitela! Ova vas zemlja treba što prije, tražite izlaz da se vratite u svoju domovinu što prije!
Forza Italia
Držite se ljudi!!
Meni je za brigu MinKen ako ga zatvore zbog korona virusa .. sta ce jadni bosanci ... tu bi se korona virus predao jer nema sanse protiv bosanaca ..hehehe..
@x11111taysonnn sta pricas ti
E,zamisli tri i pol( 3,5) godine..jos:bez struje , vode , hrane i jos te neko gadza da te ucmeka..! Strasno..😢
@Poppaj ne ocekujes govno u kuhinji već u hali
@Poppaj ko je jeo ikar u ratu taj je imun. Nema mu smrti bez malja