Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bez brige papci, opet ce vas ju es ej opravdati za svoje licne ciljeve. Toliko ste zatupljeni njihovim programom da vise pojma nemate ni ko ste, a kamo li ko vam o glavi radi. Hint: nisu ni srbi ni hrvati
Joj što nas naši ljudi brukaju na sve strane i onda jebemo grebemo sve Kolindi ili svejedno ministrima i zastupnicima u europskom parlamentu, kad nas etiketiraju i prozivaju zbog ovakvih stvari. Gdje je bila naša kontrola da se ovakvim likovima, ko god oni bili, osujeti dalje putovanje. Fakat smo dno dna kao sistem. Pa dovoljno je da u Sarajevu Erdogan u jeku naše predizborne kampanje u kojoj se zvecka oružjem i prijeti ratom dodatno komplicira priću svojim mitingovanjem.
Šta su "specifični časpoisi"?
Kod "bosanca"... Ili je vlah ili shokac... Da je balija, bilo bi puno ime i prezime...
Dobro jutro Bosno i Hercegovino..Lijep i ugodan dan želim svima