Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
6 zena, 25 djece i 74 VOJNO SPOSOBNA SIRIJCA! :) super su meni ovi nezavisni mediji poput Tanjuga ;)
baš ste divlji, rugate se ljudskoj patnji, a ne tako davno ....
...učinjeno dobro se najbrže zaboravlja...
EU mora vracati izbjeglice nazaj, inace slijedi potop EU. Doduse neko se stvarno sa EU zajebava. Prvo izmisle problem, pokrenu rat, naprave se zlocini u ratu, razore gradovi, a onda slijedi izbjeglicki stampedo ka EU, vise izbjeglica, EU desnica bijesnija, pa onda na sve dodje kriza, rezultat ce biti jeben. A zasto? Zato sto se Izrealu digao *** na Siriju i Iran?
@lik5:"pa nema gdje se ne ubijaju muslimani medjusobno,irak,pakistan,afganistan,sirija " Ne, nego po njemu su muslimani samo oni koje je IZ priznala kao prave, nove muslimane itd., a svi ostali nisu muslimani, te stoga spadaju pod onu suru koja porucuje da ih ubijaju gdje stignu....za koju vec moras upitati nekog hafiza, jer ne znam koji je broj te sure. Tako, po njemu, ni Mevlid nije musliman, ni Abu Hamza, ni pola njih, jer on, njegov nadrlezni hodza i CK IZ BiH znaju bolje sto kome lezi na srcu i uzimaju si za pravo odredjivati drugima tko su i sto su. Time je on "ciste savijesti" pred sobom i pred ljudima. A da li je i pred Bogom...? To ce i on, a i mi ostali saznati i prije no sto bi voljeli.
politika druze, 150 spasimo 600 potopimo
A tko ih je zvao? Stalno bez poziva nadiru u kjafirski svijet pri tom zaobilazeci citav niz islamskih zemalja koje bi ih takodjer mogle primiti! Turska im je prva u nizu, a kako neki stalno ponavljaju, nije to siromasna zemlja, nego jedna sa zavidnim privrednim rastom, pa sto ne prime svoje? Uostalom, neki ljudi kada odu iz zemlje, pale mostove za sobom, a ovi iz islamskog svijeta pale crkve.
RESPEKT
...moglo bi se talijanima odati i kakvo priznanje...neumorno pomažu i spašavaju nesrećnike koji bježe od blagodati "demokratskih promjena"...
...u demokratske zemlje. :&