Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...sto se tice droge...
Opce poznato je da se mafija preselila sa juznih na sjeverne djelove Italije vec nekih 30-ak godina i LEGALNO posluju po Milanu i Rimu u vidu modne industrije,fudbala,politike,gradjevinarstva,prehrambene industrije.... Matica je i dalje u Palermu sto se tice,a sve ostalo je LEGALNO... administratori,procitajte koju knjigu o ovome ;)
SDA mafija zarađuje više nego što se misli.. krvopija ide tamo gdje ima krvi a novac je u Sarajevu i kantonalnim ministarstvima....
Dobro je nisu mene spomenuli
dajte im podsticaje ha ya
pa dok plate sofisticiranijim mafijozama svim policijskim činovnicima,policajcima, inspektorima, kriminalistima, lokalnim političarima, političarima na višem nivou, političarima na vrhu poput matorog k.u.r.va.r.a Berluskonija, vjerovatno njima i ne ostane mnogo
na tu sumu mafija plaća porez državi, I na osnovu toga su zaključili kolko zarađuje
e vidi ade mafijasa rodila ga majka, vidi junacine pa ovaj je jedino za ubacivanja kroz prozorce na valama. e jeste fotku nasli ko da vas italijanska policija placa da ismijavate ove zabare :)