Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KINESKI LJEKAR KOJI JE DOSAO IZ WUHANADA IM POMOGNE PITAO IH JE : " STA JE SA VAMA???"
ZA KRSENJE IZOLACIJE U BIH TREBA UVESTI ODMAH POD SATORE U IZOLACIJU I VIDJECETE REZULTAT TOGA
ZabiljezenOU
Jel se oni zajebavaju il su glupi
Sta sam rekao: glup i nezahvalan narod
Ružno zvuči, ali ne prestaju ni umirati. Svaki dan broj mrtvih je između 600-700 i nikako ne jenjava. Upravo radi toga što se ne pridržavaju.
gledam neki dan na twitteru, odnosno jucer, objavili kao sta govore gradonacelnici i predstavnici regija.. znaci to nije normalni odnos gdje nekom nesto kaze da uradi nego i ebu sve po spisku da ostanu u kuci i da ne izlaze, doslovno gradonacelnici, predstavnici, politicari ih (ljude, stanovnike) zovu idiotima, kretenima, debilima itd jer ne slusaju vlasti i zakone.. znaci sami su krivi sebi za ovo sve koliko god ih ja volio, debili...
Italija je bila na ivici recesije prije epidemije. Lombardija je sjeverna i najrazvijenija pokrajina i ako ona ekonomski padne, ode cijela država. Zato se boje da je zaključaju u izolaciju. Sjeverni italijani smatraju južne lijenim parazitima sklonim mafijanju, koji žive na njihov račun.
Zato i umiru... "sam pao sam se ubio"...
Eto sta rec više....kaže nemojte izlazit smrt vas ceka al dzaba.....ko pijani vozac haj sto sebe ubija nego ce ubit jos stotinu i hiljade neduznih
Stvararno ovi Italijani nisu u dure...
Vrlo jednostavno, nepostuju pa neka krepaju...
KORNA VIRUS GRAD U HAOUSU! VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=ZqvAIY76rok
Zvucat ce ostro, ali sami su sebi krivi za to sto im se desava
Talijani i pravila :) Za njih saobraćajni znak 60 znači malo uspori , nemoj baš 100, a manje im je mrsko u autu bijelu majicu sa dijagonalnom crnom trakom nego vezati sigurnosni pojas.
Idioti