Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dajte samo nama milione za migrante, nase glavonje jedva cekaju za budzet bih.
Međunarodna zajednica zna i nije neinformisana o onome što žele Dragan Čović i HDZ BiH, a to je revitalizacija Herceg-Bosne, koja je nanijela zlo BiH, poručio je u razgovoru za Vijesti.ba predsjednik Hrvatskog narodnog vijeća u BiH (HNV), profesor Marinko Pejić.
Joj, sad će mo hrvatima uvalit ove naše migrante.
mi nismo clan EU, jel to znaci da nismo duzni pomagati ?
Savjet svima! U solarij, iskvarcat se maximalno i pridružit se bagri. Veća prava imaju i povlastice nego pravi stanovnici država u koje dolaze! Ne radiš ništa, a sve imaš.
Riječ wilkomen ne nalazi se u hrvatskom jeziku
Progovoricete njemacki onda
Nama milione !! Pa naše se je političatr obogatio NA HUMANTIRANOJ POMOĆI TOKOM RATA ! a đe ne bi tek sada . A MIGRANTI KO ZNA AKD ĆE DOBITI DRŽAVLJANSTVO ? Možda za 8 godina kada postanemo ovlašteni logor EU za migrante, a ne ne znam ti kakav bezveze !
onaj tko želi neka ih primi.
Samo vrba srbe spaja.
Sve je počelo sa otimanjem palestinske zemlje i stvaranja države Izrael.
angie...moja duša i lutka sa osmijehom od milion dolara
Neka EU vodi brige o migrantima.Oni su ih i iselili.