Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tipičan primjer neodgovornih političara nesposobnih da donesu pravu odluku pa se jedna stvar o kojoj se SAMO STRUKA moze odlučiti gura građanima na referendum. Kakav notorni apsurd da se referendumom odlučuje o izgradnji/gašenju nuklearki!!!! mozda jedan PROMIL građana uistinu zna ponešto o tom načinu prozvodnje el. energije.
Da ... današnji skupocjeni vladari čvrsto vjeruju da sa mnogo novca mogu kupiti monopol na nepogriješivost i raj na zemlji, pa po toj naivnoj logici misle da će to moći i njihovi potomci. Danas proizvodnja elektriciteta od nuklearne energije ( kad je đavo bankar ) njima izgleda kao ekonomski rentabilno zaduženje, nisu sposobni ni zamisliti da bi njihovi potomci narednih 1000 godina mogli vraćati dug sa kamatom koja je čak više od 1000 puta veća od sadašnjeg zaduženja ( horor golemi ).
Funkcionalno nepismenim gledaocima talijanskih talk showa ne bi dozvolio da iznose mišljenje o nuklearnoj energiji.