Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fizer odma odobren i zapadnjacke vakcine a ovo ko fol tek treba da testiraju
Rusija nevalja a tko god je izrazio zelju da proizvodi rusku vakcinu. Rusi su odobrili
A zašto nemamo vijesti iz Italije o tome kako građani tamo prijete smrću njihovom "zvijezda-virologu" Matteo Bassetti-ju, koji je inače direktor za infektivne bolesti u bolnici u Genovi i kojeg građani smatraju odgovornim i za širenje laži i straha i panike i za reklamisanje neispitane genske bocke! Sve više građana širom svijeta "dolazi sebi" i budi se iz stanja straha i panike u koje su ih stavili plaćenici farmakomafije, a jao njima kada se narod digne!
Bože dragi ti prijetnje smatraš nesta pozitivnim? I ne prijete klošari samo u Italiji nego po cijelom svijetu. A kad napravis analizu tih koji prijete dolaziš do zaključka da se radi o osobama na dnu društva koji se nemogu pomiriti sa činjenicom da su niko i ništa.
Uglavnom se dakle radi o huliganima, besposlicarima, alkosima, narkomanima i psihičkim slučajevima koji žive na internetu i sve što pročitaju a paše im ušima uzimaju za istinu. P.s. Na zapadu je spremnost na vakcinaciju oko 90%, i samo u zaostalim cetvrtima imaju problema sa vakcinacijom.
Pravi Fikret u Sućeski skuplju od ove sto puta i to sa okusom maline