Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta je ovo, sve "šake jada" Grci, Srbi, Rusi, Bjelorusi, Moldavija,.. očito pravoslavne zemlje imaju veliki problem i tugu, jad, koje nastoje riješiti time, da drugim narodima ljubomorno zagorčavaju lijep život, dok oni sve dublje i dublje tonu, dok ne potonu!! Sve na infuziji Zapada žive, baš mi ih nešto žao gledati!!
@tresiglavic1 Razumijem te, sve OK, čovjek se mora nečim tješiti, pa i podacima iz dječjih slikovnica!! Samo ti citaj i dalje, u Ciciban cipelicama!!
@tresiglavic1 Na tvoju žalost ne živim u selendri, a da su Rusi guba ne moraš mi navoditi njihove cijene, znam i sam i samo mogu dolaziti u još veću gubu i sirotinju, a sad ti reci gdje to dolaze! Kod nas ih nema, mi samo bogate Arape primamo!Bogati Rusi su ti u Londonu, a ovdje u vas samo mafijaši!! Šta će nam sirotinja, eto vama Ruse, nama ne trebaju, njih dvojica Rusa ližu jedan sladoled! To vama nek rade i Kinezi isto, nama ne trebaju takvi!!
Pa koji to kokuz nije PESIMISTIČAN !!! A dužni ko GRČKA !!!
mi nismo ispitivani jer bi pao sistem
Da je BIH u EU sigurno bi ih nadmasili. Kod nas stanje nije nista bolje sto se vlasti i ekonomije tice.
zato i tonu ko titanic
Stanje i situacija u BiH će biti bolja. - optimistička laž - pesimistička istina.
ja trenutno sama u kuci, ne znam pod koji stok da se sakrijem ako zatrese opet. Trenutno sam najvecu pesimista. Hocu li se puno razbiti ako skocim sa 3. sprata na travu?
Niste veći od mene taman da ste još stoput toliki !
KOd nas je 90% ljudi pesimistično pa šta.
Pa kako neće biti?